Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o tabletkach Africana Mango?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Stosował może ktoś z Was tabletki African Mango? Czytałam o tym bardzo dużo pozytywnych opini ale jestem ciekawa czy to naprawdę działa? Podzieli się ktoś własnym doświadczeniem lub zdaniem? Chciałabym je kupić ale trochę one kosztują dlatego chce się upewnić ze działają i są bezpieczne

Gość gość
Dołączam się do pytania

Z początku nie wierzyłam w takie magiczne leki, jednak zaryzykowałam i wypróbowałam. Efekty są powalające, polecam ten produkt :) Gdyby ktoś chciał kupić, to tu http://nplink.net/ZARJbYGG jest link do zakupu. Pozdrawiam Agnieszka :)

Gość gość
A jakieś skutki uboczne występują? Np efekt jojo? Albo słabe samopoczucie?

Gość gość
Tabletki to sama chemia. Jedyny zdrowy słuszny sposób na odchudzanie to racjonalna dieta i wyselekcjonowane ćwiczenia. Ja trenuje z Igor Mieńkowski www.igortreneronline.pl Trenuje już trzeci miesiąc i nigdy nie widziałam lepszych efektów. A na tabletkach sie niejednokrotnie przejechałam, waga została, ale pieniądze i zdrowie już nie...

Gość brakpseudozzxxz
Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
Ja zaufałam tabletką które są już znane na rynku.Dzięki Slimunox udało mi się schudnąc 14 kg i to w dość krótkim czasie.W ciągu tych trzech miesięcy nauczyłam się odżywiać tak że teraz nie mam żadnych problemów z utrzymaniem normalnej i prawidłowej wagi.