Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Gaca system

Polecane posty

Gość gość

Ludzie przeczytajcie to! Przez 3 miesiące zrzuciĺam 15 kg. Zrobiłam się laska.Gdzieś po 4 miesiącach zaczęły wypadać mi włosy.Brałam wszystkie witaminy itp. zalecane przez gaca system. Włosy wypadały mi garściami. Nie wiem, co było W tych tabletkach, ale po odstąpieniu ich po 6 miesiącach poważnie zachorowalam. Myślałam, ze to nie wina gacy,ale tak się złożyło że,moją kuzynka też chodziła do gacy i miała potem te same problemy zdrowotne i też wypadały jej włosy. W marcu minie rok. Pamiętam, bo zapisałam się U nich na Dzień Kobiet.Wróciły mi kilogramy.Stosowalam się do wszystkiego, cwiczylam, alenie biorąc już tabletek kilogramy i tak wracały. Teraz patrzę na siebie i widzę taka samą osobę , z taką samą wagą tylko włosy jeszcze nie dorosły, a że zdrowiem walczę. Kuzynka z choroby wyszĺa z włosami jeszcze walczy. Byłam u dermatologa, Pani zapisała mi loxon na łysienie, ale i tak włosów mi brakuje.Zastanówcie się ludzie, czy nie lepiej odżywiać się, odchudzać bez takich restrykcyjhych diet, które wyniszcza organizm.Naprawdę brałam wszystko co mi zalecali. Stosowałam się też do zasad po wprowadzeniu,ale waga wróciła.Człowiek po tej diecie musiałby już przez całe życie być na 4 posiłkach i jeść to do czego organizm się przyzwyczaił.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować