Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EditJasna

Kantor

Polecane posty

Gość gość
To jest chyba dobry kantor www.roksa.pl

Gość gość
Nie jeden jest dobry, z tych które na pewno mogę polecić, tak z pelnym przekonaniem, że i kurs atrakcyjny i pełna funkcjonalność to Pluskantor.pl rekomenduję- zawsze błyskawiczne wymiany, o każdej porze.

Gość Kumplao
Po swoich kilku przewalutowaniach przez Amronet sądzę że tak. Jestem bardzo dobrej myśli, biorę ten kantor pod uwagę do dłuższej współpracy. Bardzo dobrze wycenia i można przewalutowć środki zarowno w chwilę moment po kursie kantoru jak i społecznościowo.

Gość linnaangel
Tak, kilka razy w ubiegłym roku i w tym ze 2. Platforma jest OK, przede wszystkim podoba mi się że na Gieldawalut.com mogę nie tylko społecznościowo kupić walutę ale też po kursie serwisu- z realizacją od razu po zleceniu. Nic się też nie przeciąga jeśli chodzi o przepływ kasy przez rachunki.

Gość Malinakk
Osobiście polecam Kantor Ekspert. Sama tam wymieniam i jestem bardzo zadowolona. Kursy mają z tego co wiem najlepsze. Czekać też nie muszę długo. Same plusy

Gość gość
Oj, Gieldawalut.com jest bardziej funkcjonalna, całą dobę mam dostęp do transakcji w czasie rzeczywistym, po kursie serwisu z automatu zatwierdzane:)

Gość vestiee
Bardzo polubiłam pluskantor.pl, szybkość wymiany niesamowita, a że dużo czasu spędzam w pracy dla mnie to bardzo ważne aby już nie tracić go za dużo na wymianę waluty.

Gość Marrkkus
Polecam wymieniać pieniądze w dość znanych kantorach, te które mają renomę i już są od kilku lat na rynku chociażby popularny https://cinkciarz.pl/, htts://kantor.aliorbank.pl/ czy https://www.walutomat.pl/, ważną kwestią, oprócz kursu, jest to, że kantor nie dolicza sobie dodatkowej prowizji za wypłaty i za wymianę, bo niestety tak się też dzieje.

Gość akbanos
Jasne zasady współpracy i brak ukrytych kosztów to podstawa aby można było zaufać kantorowi:) Fajnym kantorem w sieci gdzie kupuję walutę bez prowizji jest pluskantor.pl, kursy oferuje dobre i z możliwością dogadania się, negocjowałem tylko raz ale po rozmowie z pracownikiem da się wyczuć że firma podchodzi do klientów życzliwie i indywidualnie.

Gość jeetka87
Pojęcie dobry kantor rozumiem poprzez taki z atrakcyjnymi kursami oraz możliwie najbardziej sprawną usługą przewalutowania przez internet. Tak więc Gieldawalut.com wg mnie. Ta firma nie zawiodła moich oczekiwani ani razu pod kątem wyceny czy też funkcjonalności.

Gość gość
A wiecie może, czy w kantorze online jest również możliwość negocjowania ceny kursu? W stacjonarnym kantorze istnieje taka możliwość przy większej kwocie wymiany a jak jest w kantorze internetowym, ktoś wie?

Gość Moniczkaaa3001
To też zależy jaką kwotę chcesz wymienić. Ale raczej te większe kantory typu Cinkciarz dają klientowi taką możliwość. Oczywiście czym większa kwota do wymiany tym większa szansa na wynegocjowanie dobrego kursu. Ale ja jestem zdania, że zawsze warto próbować negocjować.

Gość Kamcza
Co do zapytania o możliwość negocjowania kursów- tak, w niektórych e-kantorach jak najbardziej można się dogadać, np. Pluskantor.pl. Najlepiej telefonicznie, póki biuro pracuje, na ogół za pierwszym razem można się dodzwonić i ustalić szczegóły wymiany na indywidualnych warunkach.

Gość gość
Odkąd pamiętam elastyczne podejście do klienta miał zawsze kantor Amronet i nic się nie zmieniło, wiem bo nadal korzystam z usług. Można negocjować, wymieniac po kursie kantoru oraz spolecznościowo. Każdy dobiera najlepszą dla siebie opcję.

Gość zElbląga
W kilku kantorach wymieniałam walutę sprawnie i całkiem korzystnie. Tak oceniając całość realizacji usługi, a więc stosunek funkcjonalności, rzetelności i szybkości do kursów walut i kosztu przewalutowania najlepiej wypadła Gieldawalut.com. Praktycznie przez ostatnich parę miesięcy tylko tutaj kupuję walutę.

Gość madamka39
Tak duży wybór kantorów w sieci potrafi namieszać;) Długo się nie mogłam zdecydować i w końcu padło na pluskantor.pl. czego nie żałuję absolutnie, takiej funkcjonalności właśnie oczekiwałam.

Gość Vedga
Rzeczywiście, teraz usługa się bardzo rozpowszechniła i e kantorów są dziesiątki. Jak ktoś teraz wybiera, ma w czym ale też i nie tak łatwo- jak mówisz. Sama mam to z głowy, bo jak 3 lata temu się zdecydowałam na Amronet tak się go trzymam. Sądzę że warto współpracować ze sprawdzoną firmą, w końcu powierzamy na etapie przewalutowania kantorowi nasze pieniądze. Poza tym jak patrzyłam kursy są w Amronecie stale wyjątkowo konkurencyjne.

Gość gość
Amronet, Plus Kantor, Giełda Walut jestem pod ogromnym wrażeniem chęci oraz zaangażowania z waszej strony w to ile i jakie komentarze piszecie. Na prawdę ogromne brawa za tak wielką wytrwałość

Ja polecam internetowy kantor, który nie pobiera żadnej opłaty za wymianę walut. Musisz sprawdzić z jakimi bankami współpracuje dany kantor, żeby nie płacić za przelew do kantoru i z kantoru. Ja mam konto walutowe w Nest Bank i złotówkowe w BZ WBK i nie płacę nawet grosza za przelewy do/z kantoru. Jak zarejestrujesz się w kantorze z czyjegoś linku to dostajesz 1000 punktów, dzięki którym wymienisz 1000 jednostek jakiejś waluty po lepszym kursie.

Gość kela86
Prowizji nie pobiera też Plsukantor.pl i pierwsza wymiana darmowa ponadto, aż do 5000 . Oszczędnie jest oczywiście nie tylko w ramach promocji, ja korzystam już pół roku, spread na poziomie 2 gr co najwyżej cały czas.

Gość welhha
Jeśli szukasz dobrego i sprawdzonego kantoru, to wejdź na https://ekantor.pl/ Marka ta istnieje już wiele lat na rynku, tak więc z pewnością jest bezpieczna. Wymieniając za ich pośrednictwem walutę, zyskasz nawet 10% więcej. Wykwalifikowani pracownicy chętnie odpowiedzą na pojawiające się pytania przez całą dobę. Zaufało im już wielu biznesmenów i podróżujących, dołącz do nich i Ty.

Gość Centek88
Ja od wielu lat, chyba jak tylko powstał korzystam z Cinkciarza. Nie wymieniam waluty często, bo tylko i wyłącznie w okresie wakacyjnym. Więc aż tak bardzo na kurs nie zwracam uwagi, choć kiedyś widziałem sporą różnicę między kursami stacjonarnymi a online.

Gość Sowin
W stacjonarnych nic się nie zmieniło, widziałam niedawno w jednym z nich z centrum handlowym, kursy delikatnie mówiąc bez rewelacji. Dobrze więc robi każdy kto wymienia walutę bezgotówkowo, sama tak od paru lat na Amronet.pl realizuję wszelkie przewalutowania, częstotliwość różna, kwoty też, ale to nie ma nic do rzeczy względem wyceny, każdy klient ma dostęp do tak samo atrakcyjnego kursu oraz wymiany społecznościowej jeśli chciałby coś jeszcze ugrać.

Gość bbarbara
Jak dobry kantor to tylko online. Nie pamiętam kiedy ostatnio wymieniałam w kantorze stacjonarnym. Mam konto na Gieldawalut.com i tam wymieniam jak potrzebuje. Najlepsze jest to, że niezależnie do pory dnia i nocy, można zrobić przewalutowanie, wystarczy do tego telefon i internet.

Gość aloyssa
Ja jeszcze w ubiegłym roku korzystałam z usługi tradycyjnego kantoru, ale jak się trochę rozejrzałam po necie i zapoznałam z kursami rynkowymi to wiem już że przepłacałam i teraz na pluskantor.pl kupuję walutę jak trzeba, nawet jeśli to kilkaset zł a więc nie dużo, oszczędność jest widoczna, a bez gotówki przy sobie też bezpieczniej się czuję.

Gość betra66
Chyba linki pomyliłeś:) Zresztą dla mnie to mało istotne co nie zamierzam zmieniać kantoru Amronet na inny, sprawdza się od lat, od a do z tak jak oczekiwałam.

Gość jagalia
Ten kantor- amronet.pl jest na pewno jednym z najlepszych, bardzo solidny przede wszystkim, ja z niego spłacam kredyt we frankach. Zawsze taniej niż w banku a równie szybko raty wplywają na odpowiedni rachunek- bezpośrednio z kantoru na ten do spłaty.