Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EditJasna

Kantor

Polecane posty

Gość gość
Bardzo sprawnie też się realizuje wszelkie przelewy z Pluskantor.pl a poza tym przewalutowania też są natychmiastowe. Sądzę więc że i ten kantor by zadowolił frankowiczów którzy już podjęli słuszną decyzję czyli zrezygnowali a automatycznego bankowego przewalutowania pieniędzy do spłaty zobowiązania.

Gość Zofa2
Który najlepszy trudno powiedzieć, bo konkurencja jest duża i naprawdę wyrównana. Ostatnio korzystam z gieldawalut.com , w saumie od kiedy muszę robić przelewy za granicę, z tego kantoru najszybciej dochodzą na rachunki w zagranicznych bankach. W tym właśnie dostrzegam pewną przewagę nad konkurencją, a bynajmniej jej sporą częścią.

Gość mataaria
Pod względem funkcjonalności na pewno byłabym za pluskantor.pl, nawet transakcje z odroczoną płatnością są możliwe. dzięki temu korzystny kurs na pewno nie umknie:)

Gość dorinen
Z kilku kantorów korzystałam, nie powiem, każdy z nich ma zalety. Ale najwięcej chyba Amronet, krótko mówiąc taka przyjazna firma, można z obsługą wyjaśnić każdą sprawę, elastycznie pochodzą do cen- są rabaty, opcja społecznościowa, a nawet negocjować kurs można jak wchodzi w rachubę wysokie przewalutowanie.

Gość munkowicz
Mniej więcej to samo mogę powiedzieć o Gieldwalut.com, a do tego ten serwis oferuje najlepszą zniżkę- 80% na prowizję, tymczasem w innych kantorach internetowych rabat jest zwykle o połowę mniejszy.

Gość karinka

Każdy ma swój sprawdzony kantor i tam wymienia, gdzie mu najbardziej pasuje. Ja wymieniam na Amronet, bo ma do niego pełne zaufanie. Poza tym, że strona jest prosta w obsłudze, bardzo dobrze też działa jej wersja mobilna. Już nie raz zdarzyło mi się wymieniać pieniadze na telefonie i zawsze wszystko było ok.

Gość monnnikx

Dopiero zaczynam w ten sposób wymieniać walutę, więc jeszcze nie mam jakiegoś ulubionego kantoru, ale nie wykluczam, że Pluskantor.pl nim zostanie. Jak na razie z tych, w których miałam okazję wymienić walutę, najlepiej się sprawdził. Transakcja przebiegła przede wszystkim wyjątkowo szybki no i promocja- pierwsza wymiana darmowa. Do 1000 PLN/EUR/GBP/USD co prawda ale to i tak spora oszczędność.

Gość barnaBa*

Na daną chwilę gieldawalut.com jest kantorem w którym lubię wymieniać walutę, od początku zachęciła mnie życzliwa obsługa oraz konkurencyjny cennik.

Gość karmelina

Kursy walut są wszędzie podobne, więc trudno byłoby się tylko tym sugerować.  Ja sprawdzam ogólną jakość realizacji usługi, kilka kantorów online już przetestowałam  chyba przestaną to robić, bo i tak Amronet nie ma sobie równych.

Gość filomona26

Podstawowa sprawa to wybór kantor  online vs platforma . Obie opcje są tańsze niż wymiana waluty w stacjonarnym kantorze, jednak korzystanie z usług platform wiąże się z kosztem prowizji. W e-kantorze natomiast tego nie ma. Ja  walutę wymieniam przez pluskantor.pl i z całą pewnością mogę powiedzieć, że trafiłam pod właściwy adres. A to dlatego że spread też jest bardzo niski. Oczywiście jest to jedyny koszt wymiany waluty.

Gość lelek

Jeśli o to chodzi to ja korzystam od lat z kantoru CENT we Wrocławiu i bardzo mi odpowiada, mają różne waluty po korzystnych cenach. Namiary www.centkantor-opole.pl Dobrze, że jest u nich możliwość negocjowania cen, to fajna sprawa, do tego tez profesjonalna obsługa i bezpieczeństwo transakcji.