Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1106

ciąża???

Polecane posty

Gość gość1106

witam dzis mój 21 dc.od 3 dni mam wieczorami wahania np.zaczynam płakac z byle powodu (wczesniej nie ruszaly mnie takie rzeczy )za chwila jestem usmiechnieta albo zgryzliwa.od kilku dni pobolewa mnie dół brzucha.od 18 dc kuło mnie przez dwa dni bardzo w okolicy lewego jajnika potem ból powrocil w 20 dc.obecnie czuje tylko ból podbrzusza..cykle mam 30-31

Gość gość
No i?

Gość gość
Zrob test. Objawow ciazy moze byc tyle ze glowa boli. Nikt Ci tu ciazy nie zdiagnozuje

Gość gość 1106
nikt cie o takie komentarze nie prosil.pytanie skierowane jest do kobiet ktore sa w ciazy.nie potrzebuje takich odp

Gość gość
Może ciąża a może nie. 2 ciąże za mną i w żadnej nie miałam tak jak opisalas.

Gość gość
hahaha pytanie z serii.. przytulalismy sie, on mial spodnie mokre czy moge byc w ciazy? :) :) :) wez sie puknij w glowe i zrob test to sie dowiesz

Gość gość
To mogła być objawy na miesiączkę jak i na ciążę . Zrób test . Ja nie miałam żadnych objawów na początku ciąży tyle że za nim się dowiedziałam to strasznie krew mi z nosa leciała i tyle. 4 dni później dowiedzialam się że jestem w ciąży!

Gość gość 1106
gosc nikt cie nie prosi o zbedne komentarze jak cos ci sie nie podoba to nie komentuj....

Gość gość
Zadajesz głupie pytania a potem się rzucasz, że ktoś ci odpowiada nie tak jakbyś chciała ? To jest forum publiczne, czego się spodziewalas ? Myślisz że my tu mamy szklaną kulę i ci wywróżymy czy zaszłas czy nie ? Na moje oko to zespol napięcia przedmiesiączkowego, poza tym skoro masz cykle 31 dniowe to to co cię kłuło to była prawdopodobnie owulacja dopiero a na objawy ciążowe jest zdecydowanie za wcześnie.

Gość gość
W 21 dc przy cyklach 30-31 dni to sobie mozna tylko pogdybac, za wczesnie zeby jakiekolwiek objawy interpretowac jako objaw ciazy

Gość gość 1106
po pierwsze to ja sie nie "rzucam" tylko odpowiadam.po drugie ja we wrozki nie wierze wiec nawet jakbys miala takowa moc to bym nie uwierzyla:-D a po trzecie nikt nie kaze ci odp jesli sie cos nie podoba to sie nie wypowiadaj.jedyna na forum nie jestes a po drugie nie wypowiadaj sie w imieniu innych.

Gość gość 1106
a tak nawiasem koncze w tym poscie konwersacje bo z "jedna "osoba pisac nie bede zegnam

Gość gość
No i prawidłowo, uciekaj stąd. Najpierw zadajesz pytanie na publicznym forum ale jak odpowiedzi ci nie pasują to nagle wszyscy mają spadać ;) prawda w oczy kole.

Gość gość 1106
nie "wszyscy"tylko tu chodzi o cb i nawiasem spadac to mozesz ty:-D