Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Modli się ktoś?

Polecane posty

Gość gość

To proszę o modlitwę, bo młody człowiek zmarł mi w rodzinie, proszę niech ktoś zmówi za niego modlitwę i za mnie też. Dziękuję

Gość gość
Zrobione :)

Gość gość
dziękuję tylko jedna osoba się modli, jakie to smutne...

Gość gość
Proszę iść do kościoła i dać na mszę w intencji - tam jest dużo modlących.

Gość gość
12.04 a może on/ona nie ma na Mszę teraz to już 60 zł a niektorzy takie pieniądze mają na kilka dni zycia!!!

Gość gość
A od czego jest kościół- chyba żeby w takim momencie pomóc, jak nie ma pieniędzy to niech powie. To co niby - ksiądz ma się modlić za kasę a wszyscy to obecni za darmo ( może nr kont podamy do wpłaty. To jest szczyt żeby za takie modlitwy płacić- jaki jest koszt dla księdza że na mszy powie za kogo się wszyscy pomodlą?

Gość gość
12.25 nie wiem czy taki kościół istnieje

Gość gość
co łaska jest mozna w internecie zamówić msze tylko zwyczajowo ludzie moze daja te 60 zł w niedziele umnie 50 zł a ja daje raz dałem około 30 zł i ksiadz nic nie muwił a

Gość gość
Na pewno nie katolicki - tam cennik za wszystko. Może wyjątkiem jest Papież który za darmo by się pomodlił.

Gość gość
Kościół się pomodli na pogrzebie za określoną sumkę...nie dziwię się księżom, że biorą pieniądze (może je póżniej na leki wydają), bo pogrzeb to trudne doświadczenie psychiczne, nie sądzę, że rutyna tu może zwyciężyć...ja sama po pogrzebie, po obojętnie którym pogrzebie kogo, nie nadaję się do niczego, a co tu mówić... x a my zapominamy, że mamy obowiązek modlitwy osobistej.

Gość gość
Zdrowaś Maryjo...za duszę za tego zmarłego x bo wy żałujecie milosierdzia zmarłym a kto się za was będzie modlił kiedy umrzecie??? też nikt, skoro wy żałujecie modlitwy

Gość gość
ja też dołączam się