Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

jak zrobić prawko pracując na zmiany??

Polecane posty

Gość Namysłów wojew opolsk
Kobiecy Karol a odwiedzisz mnie w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu? www.wszn.opole.pl czy nie bardzo? Odwiedź mnie w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu przyjedź tam pociągiem z Krakowa bo z Krakowa do Opola bezpośrednio pociągiem można dojechać i wysiądź na dworcu opole wschodnie i z tego dworca jest prawie kilometr do szpitala

... www.wszn.opole.pl Kliknij w ten link

Gość gość Nati Natalia
Kobiecy Karol czemu gościa od Namysłowa ignorujesz? On chce byś go odwiedził w Opolu w szpitalu psychiatrycznym a ty go olewasz dlaczego? Pojedź do przyjaciela też będziesz kiedyś w szpitalu i nikt cię nie odwiedzi

Gość gość
Mateusz chce byś do Opola do szpitala do niego przyjechał czemu go nie lubisz?

Kobiecy Karol odwiedź mnie w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu na obserwacji od wtorku tydzień temu jestem z Krakowa do Opola bezpośrednio pociągiem można dojechać i wysiądź na dworcu opole wschodnie i z tego dworca do szpitala na wodociągową jest kilometr :) to jest ten szpital kliknij www.wszn.opole.pl

Gość gość Nati Natalia
... www.wszn.opole.pl tutaj jest teraz mateusz od Namysłowa

Gość gość
Hej karolu a wybrałeś już szkołę nauki jazdy? Wybierz jakąś najlepszą szkołę jazdy u której godziny jazd i egzaminów dostosujesz

Gość gość
W jakiej szkole jazdy jeździsz gdzie się zapisałeś?

Kobiecy Karol co ja ci zrobiłem? Czemu mnie ignorujesz? Proszę cię byś mnie odwiedził w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu www.wszn.opole.pl a ty nic udajesz że mnie nie widzisz a widzisz mnie nie uczono cię w szkole że nie powinno się nikogo ignorować? Bo to nie ładnie i niekulturalnie?