Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić w tej sytuacji

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Nigdy nie pisałem na takich forach więc proszę o potraktowanie ulgowe. Zawsze byłem wolnym ptakiem, nigdy nie chciałem się wiązać na poważnie. 1.5 roku temu natrafiłem na fajną, piękną dziewczynę. Była po przejściach i nie chciała wchodzić w stały związek. Zdecydowaliśmy się na otwarty. Nie wtrącała się w moje życie, nie była zazdrosna, była po prostu neutralna. Po czasie zauważyłem, że coś jest nie tak. Była sytuacja, w której poszliśmy razem do klubu potańczyć. Tam typek zaczął się do niej przystawiać, flirtować. Wkurzyłem się i byłem jakby zazdrosny. Nigdy mi się to nie zdarzało. Po czasie takie odczucia miałem coraz częściej. W międzyczasie ona zachorowała. Poczułem wtedy potrzebę opiekowania się nią, zatroszczenia. Coraz częściej odczuwałem jej brak, tęskniłem za nią, przestałem się spotykać z innymi kobietami bo wolałem ten czas spędzać z nią. Nakryłem się, że w dzień o niej bardzo często myśle. Dzień musi się zaczynać od powitania z nią i wzajemnego dobranoc. Nie mam pojęcia co robić. Boje sie, a czuje do niej coś wyjątkowego, wręcz mnie ciągnie. Dziewczyny co się ze mną dzieje i co mam robić? Czuje sie zakłopotany

Gość gość
Po prostu zakochałeś sie :D A ona ? czy ona zmieniła się w stosunku do Ciebie czy nadal jest obojętna ?

Gość gość
Bardzo docenia to, że przy niej jestem i otworzyła się bardziej. Ale ja nigdy nie byłem zakochany! Dla mnie się to nie zdarza!

Dziewczyny co się ze mną dzieje i co mam robić? x popłynąłeś chłopie :classic_cool:

Gość gość
Ale to nie możliwe! Może chory jestem czy coś. Nie jestem stworzony do stałych związków

Gość gość
To się zacznij leczyć. Czego oczekujesz?

Gość gość
Ale w d***e jestem. Nie mam pojęcia jak się zachować odsunąć się od niej i poczekać aż mi przejdzie czy co robić. Ale z drugiej strony ja dwóch dni bez niej nie mogę wytrzymać. Ale się w*******m