Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego az 60% malzenstw kobiet sie rozpada?

Polecane posty

Gość gość

bo kobiety nie sa dziewicami

Gość gość
Dokładnie sprawdzają się przed ślubem stąd ten rozpad

Gość gość
A jaki % małżeństw MĘŻCZYZN się rozpada?

Gość gość
A jaki % małżeństw MĘŻCZYZN się rozpada? dobre, w punkt:)

Gość gość
Też mnie to przeraża (powszechność rozwódów, nie brak dziewictwa). Ja i mąż w tym roku będziemy obchodzić 13 rocznicę ślubu. W tym samym roku co my brały ślub dwie pary naszych znajmych. Bawiliśmy się wzajemnie na swoich weselach. Obie pary już dawno po rozwodzie i w nowych związkach. Tydzień temu pozew rozwodowy złożył brat mojego męża, który w małżeństwie wytrzymał zaledwie 4 lata. Co więcej w dzieciństwie miałam paczkę przyjaciółek "z podwórka". Byłyśmy cztery, znamy się właściwie od pieluch i mimo, że mianęło 35+ lat nadal utrzymujemy kontakt. Dwie z nich są po rozwodzie. Wczoraj dowiedziałam się, że trzecia się rozwodzi. Zostałam tylko ja. Dobijają mnie te statystyki. :(

Gość gość
pomijajać skraje przypadki większość rozwodzi się w prześiadczeniu ,ze z innym - inną będize lepiej . czy to prawda ? czas weryfikuje

Gość gość
niedziewice sa niebezpieczne

Gość gość
jak ludzie wiarza sie z powodu tego ze jak widza nas znajomi i dobrze poakzac sie z kims super wygladajacym a w domu oprocz lozka brak zupelnie jakiegolowiek wspolnego jezyka to sie koncza jak koncza jedno sie starzeje dostaje rozstepow drugie jeszcze moze podrywac i nie chce durnej baby z 3 dzieci. Proste?

Gość gość
malzenstw kobiet x czo?:D

Gość gość
To zależy od populacji. W dużych miastach rzeczywiście prawie co drugie małżeństwo nie doczeka 15 rocznicy ślubu. W małych miasteczkach i wsiach statystyki są bardziej optymistyczne. W moim bliskim otoczeniu ok. 20-25% małżeństw jest po rozwodzie.

Gość gość
Różne są powody- napiszę o znajomych (bliższych i dalszych): 1. Mąż zaczął pić, ale tak że znikał tygodniami z domu - parę razy dostał szanse (wspierała to w leczeniu) ale jednak wybrał alkohol więc się rozwiadła 2 mąż złożył papiery o rozwód- dziewczyna nie do końca wiedziała o co chodzi więc wynajeła detektywa (okazało się że ma kochankę z pracy- w trakcie rozwodu do tego kochanka zaciazyla). W końcu rozwód z orzeczeniem winy męża. 3 kobieta nie pracowała i zajmowała się dzieckiem - nagle zaczęła się w związku dusić, zostawiła męża i dziecko (chociaż na do 4 lat miała na jego punkcie aż bzika). Rozwód szybki i bezbolesny, dziecko z ojcem. 4 ona twierdzi że mąż chyba szukał jakiś znajomości przez Internet, on twierdzi że to ona coś na boku kręciła (generalnie coś się psuło w zwiazku) - niewiadomo o co chodzi bo jak się rozmawia osobno to twierdzą że nie zdradzali. Już po rozwodzie.

Gość gość
jesli facet jest zb yt mily straci zone

Gość gość
kobiete trzeba krotko trzymac

Gość gość
Z tego co mi wiadomo, to malzenstwa kobiet sa w Polsce nielegalne:) A tak powaznie to ludzie sie rozwodza, bo maja taka mozliwosc. Rozwod nie jest juz spolecznie pietnowany, ludzie sa finansowo niezalezni, to i nie czuja potrzeby tkwienia w ukladzie, ktory ich unieszczesliwia.

Gość gość
Autorowi coś sie porypało. W Polsce nie ma związków partnerskich, lesbijki ślubu wziąć nie mogą to o jakim rozpadzie małżeństwa mówimy.

Gość gość
No jasne , zamiast napisać cos na temat to przychrzaniasz sie, takie mądry to intencje pytania pewnie rozpoznałes

Gość gość
Pytanie jest idiotyczne bo nie ma małżeństw tylko kobiet. Prędzej jak już to małżeństwa mężczyzn choć tez takich nie ma ale chocby dlatego, ze to mężczyźni oświadczają sie a nie kobiety.

Gość gość
pytanie bardzo dobry do malzenstwo rozpadaja sie teraz tylko z winy kobiet

Gość gość
Rozwiazlosc kobiet psuje wszystko. A feminizm i inne lewactwo ja dalej promuje.

Gość gość
kobiety po slubie daja wszystkim doooooopy na lewo i prawo bo wiedza ze i tak pojdzie na meza jak cos

Gość gość
Kiedyś kobiety musiały wybaczać zdrady, przemoc, alkoholizm bo nie wypadało brać rozwodu. Teraz na szczęście jest taka opcja więc nie muszą się męczyć w chorych związkach. Niestety to zwykle faceci wszystko psują. Rzadko kiedy kobieta jest niewierna jako pierwsza.

Gość gość
chcialbys

Gość gość
. Rzadko kiedy kobieta jest niewierna jako pierwsza. xx hahhaahah 70% żon zdradza mezow

Gość gość
malzenstwa rozpadaja sie z powodu takiego ze dwie osoby wiarza sie z powodu takiego ze swietny seks i ladnie wygladaja po kilku latach zwyczajnie nie moga zniesc swoich charakterow. Albo jedno nadal zauwaza ze ma powodzenie i nie chce sie meczyc z dzieciarami tej starej krowy albo nie chce sprzatac po leniu mieszkania tego durnego capa.

Gość gość
To jest temat złożony, ale wydaje mi się, że wszystko sprowadza się do braku rozmowy, i to nie byle jakiej, ale takiej głębokiej, szczerej, budującej, prawdziwej... Kiedy tego nie ma, to wszystko, z czasem, poleci...

Gość gość
winne sa one

Gość gość
Dlaczego az 60% malzenstw kobiet sie rozpada? x To znaczy co, te kobiety żenią się z kobietami? To chyba w PL. niedozwolone.

Gość gość
hahhaahah 70% żon zdradza mezow x Jest dokładnie odwrotnie - to 70 procent facetów zdradza a ty prawiczku nie wypowiadaj się na temat małżeństw i o ogóle związków damsko - męskich bo nie masz o tym bladego pojęcia. Jesteś nienormalny.

Gość gość
A tu te kafęteryjne matrony twierdzą że tyko 1% mężczyzn rozwodzi się dla kochanki :D

Gość gość
Małżeństwa kobiet? Czyli lesbijskie? :D