Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jatakaotojestem

Jaki mam typ figury? Gruszka, klepsydra czy jeszcze coś innego?

Polecane posty

Gość Jatakaotojestem

Moje wymiary to: Wzrost - 157 cm Waga - 63 kg Biust 95 cm Talia 63 cm Biodra 97 cm Ramiona - 92 cm Zastanawiam się, bo znalazłam w internecie kalkulator który oblicza typ sylwetki i wychodzi mi klepsydra, ale ramiona mam węższe i to 5 cm różnicy, ramiona mam ogólnie drobne, biust mam bardzo duży, w każdym razie tak wygląda, talia widoczna i krótka (jak u klepsydry), nogi do wzrostu wydaje mi się że mam długie, a nawet bardzo długie, biodra szerokie, krągłe i ewidentnie widać, że są szersze od ramion, nogi szczupłe, uda widocznie większe od łydek, łydki mam szczupłe, a nawet bardzo szczupłe. Nie wiem jaki mam typ figury. Czytałam wszystkie i żadna nie pasuje. Najbliżej gruszki i klepsydry, może wiolonczela, ale wiolonczela ma szerokie ramiona, a ja wręcz przeciwnie. Ma ktoś pomysł?

Gość gość
wiesz co, generlanie tak po proporcjach w cm to ciężko określić jak się rozkłada sylwetka, ale wyglądasz mi bardziej na klepsydrę jednak, bo gruszka na pewno odpada, nie ma obfitych bioder.. ja byłam gurszką przed odchudzaniem z iqacai miałam 132 cm w biodrach! a w ramionach 112 bardzo duża różnica, prawda? to jest prawdziwa gruszka, no a ty na pewno klepsydra! :)

Gość gość
Pokarz zdjęcie w czymś obcisłym, może być bez twarzy . Tak , żeby było widać dobrze figurę .

Gość gość
gość dziś żałosna jesteś, spamówo!!! :O

Gość gość
Ja mam typ walca chyba, haha

Gość gość
Ale twoja figura to raczej typ pączka.