Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagubiony

Polecane posty

Gość gość

Witam byłem w związku przez 8lat urodził nam się syn po jakimś rok się rozstalismy oczywiście brałem i biorę udział w jego wychowaniu widzimy się często. Problem polega na tym że strasznie przeżyłem to rozstanie. Nigdy nie miałem z kim pogadać co mnie trapi itp. Po tym rozstaniu zmieniłem się zacząłem wszystkich trzymać na dystans co doprowadziło do tego że już prawie nie mam znajomych. obiecałem sobie że już nie będę w żadnym związku przez ponad 6 lat nie byłem w związku a teraz się zakochałem nie wiem czy jej o tym powiedzieć. Powiem że ona czasami się na mnie gniewa tak mi się przynajmniej wydaje bo widzi że coś mnie męczy a ja jej nie chce powiedzieć. Powiem jeszcze że od jakiegoś czasu wydaje mi się że nie chce się jej ze mną nawet rozmawiać.

Gość gość
Jak nie powiesz a ona się kiedyś Cowie to będzie definytywny koniec. Nikt nie chce być oszukiwany. Powiesz szczrą prawde, nie ma innej drogi. Powodzenia.

Gość gość
Ona wie że byłem w związku jak to się to skończyło itp. Ale boję się kolejnego związku nawet nie wiem czy ona jest mną zainteresowana. Jestem zamknięty w sobie nie mówię o swoich problemach. A o a się złości bo widzi że coś mnie trapi ale ja jej nie chce powiedzieć co

Gość gość
Nie powiesz to stracisz, masz wybór, decyduj czy warto. Nic nie zbudujesz na fałszu, niedomówienia, zatajania w związku są destrukcyjne.