Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Ja wiem że jestem atrakcyjny ale problem w tym że

Polecane posty

Gość gość
jaki masz znak zodiaku?

Gość gość
Czarny Księżyc dziś Dawaj fotę pytąga i stanu konta :classic_cool:

Gość gość
Atrakcyjny? Hahahaha :D

Gość gość
:D hahaha oj Czarny, w końcu udało Ci się mnie rozśmieszyć!

Nie mogę odpowiadać na takie pytania o mnie:P.A forsę dopiero trenuję jak solidnie zarabiać:O.No i obrazków raczej nie wyślę tu takich:P.Ale kiedyś podałem obrazek mojej wspaniałej stopki:D.A do tego atrakcyjny jestem raczej z innych powodów 1.Nie potrzebuję miłości aby nie zdradzać:classic_cool: 2.Stworzyłem lekarstwo na raka:classic_cool: 3.Jak jakąś podrywam to na pewno jestem dla niej atrakcyjny:D. 4.Do tego jestem prawiczkiem:D.

Gość gość
dasz mi astrologiczna rade jaki znak zodiaku faceta do mnie pasuje?

Gość gość
Czarny Księżyc dziś - kiedyś podałem obrazek mojej wspaniałej stopki. - yyy.... :-O załamka :( - .Nie potrzebuję miłości aby nie zdradzać - jak nie ma miłości, to i nie ma zdrady - Stworzyłem lekarstwo na raka - i co, trzymasz je w tajemnicy? - Jak jakąś podrywam to na pewno jestem dla niej atrakcyjny - raczej ona dla Ciebie, skoro ją podrywasz - Do tego jestem prawiczkiem - no cóż, mówią że życie zaczyna się po 40tce... więc masz już szanse :classic_cool:

To dużo grzebania a żebym mógł dać głowę że nie ma istotnych problemów to bym musiał mieć odpowiedni program:P.Ale jeżeli podasz dokładnie kiedy i gdzie się urodziliście(oczywiście z naciskiem na dokładnie czyli jak się da to do milimetrów i mikrosekund ) to mogę oszacować czy jest sens cokolwiek rozważać:P.

Gość gość
Ja jestem waga w ascendencie, ale nie mam szczescia do facetow

"Nie potrzebuję miłości aby nie zdradzać - jak nie ma miłości, to i nie ma zdrady" Ale bzdura:P.Jeżeli są zobowiązania to zdrada jest:P. " Stworzyłem lekarstwo na raka - i co, trzymasz je w tajemnicy?" To ujawnianie by mnie dużo kosztowało a nawet nie widziałem zainteresowania:P.Wręcz w szpitalu onkologicznym się na mnie świry obrażały:O.Pewnie już w trumnie:O.Poczułem się niedoceniony przez takich:O. " Jak jakąś podrywam to na pewno jestem dla niej atrakcyjny - raczej ona dla Ciebie, skoro ją podrywasz" Nie bo to jest tylko u prymitywów taka relacja zawsze-ja podrywam te którym wiem żebym się spodobał bo nie potrzebuję w mieszkaniu 5 kolumny:P. "Do tego jestem prawiczkiem - no cóż, mówią że życie zaczyna się po 40tce... więc masz już szanse"

Gość gość
Bo Czarny to jest taki astro-gwiazdo-bujak :D na swoją kandydatkę na żonę powypisywał matematyczne przedziały oparte o gwiezdne wojny, a reszta tego gwiazdowróżbiterstwa go nie dotyczy, od tego są programiki do wyszperania. Kapujecie kobity, bo jak nie kapujecie to znaczy że nie nadajecie się na kandydatki i szkoda czasu.

Ale bredzisz:P.Po prostu ja wiem co trzeba do tych co sprawdzałem a w przypadku innych muszę sprawdzić inne programy:P.Do tego mogę niektórych od razu zdyskwalifikować i dokonać selekcji negatywnej to się nie czepiajcie:P.

Gość gość
zdyskwalifikowac? jest jakis konkurs? pytalam jaki znak pasuje do ascendentalnej wagi i co myslisz o tym ascendencie, bo dla mnie jest malo szczesliwy.

Gość gość
Czarny jest na pewno wodny i jak stworzył lekarstwo to na bank jadowity.

Gość gość
Zdziwaczaly stary kawaler z kafe XDDD

zdyskwalifikowac? jest jakis konkurs? pytalam jaki znak pasuje do ascendentalnej wagi i co myslisz o tym ascendencie, bo dla mnie jest malo szczesliwy. " Ja pisałem o całości:P.Liczy się nie tylko to:P.I generalnie nie pasuje to co w kwadraturze czyli gdzieniegdzie w raku i koziorożcu a czasami w opozycji koniunkcji i też w innych małych aspektach:P.A bez szczegółów to podam tylko ogólniki:P. " gość dziś zdyskwalifikowac? jest jakis konkurs?" Konkurs możesz sobie zrobić-albo ja sprawdzę horoskopy albo posiedzicie ze sobą i np. się pozabijacie:D. A marudzenie ze nie pisze o lekarstwie na raka ale tu nikt nie spytał się w tej sprawie o co chodzi z tym:P.

Gość gość
Ja teź jestem bardzo atrakcyjny według mnie a dziewczyny myślą inaczej bo się na urodzie nie znają . Ich strata .

Gość gość
Narcyzi prawiki :D :D :D

Gość gość
I z czego mordę cieszysz .

Gość gość
70% facetów roocha zwierzęta . To wy dziewczyny jesteście temu winne.

bo nie potrzebuję w mieszkaniu 5 kolumnyjezyk.gif . "Do tego jestem prawiczkiem - no cóż, mówią że życie zaczyna się po 40tce... więc masz już szanse" po 40 stce !:P no bankowo ,jakas desperatka zawsze sie znajdzie

Gość gość
Bo zwierzę ci nie powie zjeźdzaj ryju.