Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onaona1993

Mój facet sie mną znudził...

Polecane posty

Witam. Proszę kogoś o poważną poradę... jestem z facetem ponad 3 lata i od pewnego czasu zauważyłam i odczułam że mu się chyba znudziłam  interesuje go tylko seks analny a ja mam ochotę i liczę na więcej jeśli chodzi o ci*pke  a on nic... ogląda zdjęcia innych kobiet i mam wrażenie że te fotki bardziej go robią niż moja osoba  czy mu się znudziłam ? W czym tkwi problem i co powinnam zrobić żeby to zmienić ? Proszę o porady!!!! Dodam że wyjeżdza za granicę do pracy i może tam kogoś poznal ? Bo jest to bardzo dziwna sytuacja.

Gość gość
Boli cie pupka ?

Gość gość
Wszystko sie kiedys znudzi :)

Gość Andreas7777
Moim zdaniem jest tak że sama to sobie zgotowalas. To teraz masz. I nie chodzi o rodzaj seksu... On sam ci powie prawdę. Nawet ja wiem co powie. Nie znudził się tobą tylko po prostu może TO uczucie jest intensywniejsze DLA CIEBIE. Jeśli kobieta unika orgazmów tradycyjnych to co się dziwić??? Już szczytowanie a ona za ciepło, za zimno, sucho, mokro. Do końca nie bo a to sąsiedzi usłyszą a to mama blisko... Boże. Przepraszam że tak pisze ale po prostu bylem facetem w sytuacji którą właśnie opisałem i można się tym zmeczyc naprawdę. Nie ma nic lepszego niż zadowolona kobieta w łóżku. Pozdrawiam

Jak jest odpowiedni facet to kobieta jest uszczesliwiona na maxa - zazdroszcze ;)

Gość gość
Mój rocznik. Ja dziewica a ta nawet od zakrysti już zbrukana :o

Gość gość
są dziewice w wieku ponad 25 lat? nie wierze

Gość gość
Każda kobieta znudzi się po najpóźniej po 2-3 latach. Ileż można ciągle z tą samą, nuda.

Gość gość
Mna kazdy sie nudzi, bo faceci wola rozrywki, szalenstwo, emocje i wrazenia oraz duzo adrenaliny, a stabilne poukladane zycie kazdego faceta nudzi

Gość gość
Raczej myśle ze za mną jest... w sensie że mnie kocha ale no widze że coś nie gra...:(

Gość gość
To odzwyczaj go od seksu analnego, jak bedzie mialo dosc nastepnym razem do seksu, to po grze wstepnej powiedz, ze chesz normalnie, jak bedzie mocno podniecony to sie nie oprze ;)

Gość gość
Wysoce prawdopodobne ze zdradza Cie za granicą

Gość gość
Autorko, boli cię pupka od anala?

Gość Bananizacja
Jak tak się czyta te wasze posty to uwierzyć nie mogę w to jak ludzie są głupi. A do autorki... zamiast siedzieć na forach gdzie wszyscy tylko chcą Cię zalamac zrob dla niego coś ciekawego bo jesli cały czas tu siedzisz zamiast być z nim to serio może się nudzić