Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna matka nowy zwiazek i zaraz ciaza znacie takie osoby

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak sie dzieje?

Gość gość
Nie znam. Samotne matki raczej boja się kolejnych ciąż.

Gość gość
Dwa przypadki. Na pierwszym spotkaniu poszli gdzies razem, na drugim wziela dziecko, na trzecim wyladowali w lozku i trach.. ciaza.. przed narodzinami dziecka wzieli slub...To w sumie swieza sprawa. Drugi nie jest tak sielankowy. Znali sie jakies 4 mc, on chcial dziecko, ona ulegla. Cala ciaze sie klocili, gdy dziecko mialo 4 mc rozstali sie na dobre, na niej odbilo sie to depresja i otwarcie mowila ze nie chce tego dziecka, ze niepotrzebnie sie urodzilo. Starsze dziecko oddala na wychowanie swojej matce, bo sytuacja ja przygniotla.

Gość gość
Ja znam jedna taka osobę. Jest to była z lat młodości mojego męża .Miała 16 lat jak chodziła z moim mężem zostawiła go dla "starszego"ale tylko wiekiem bo to był pijak i złodziej i do tego idiota ale głupia małolata dala sobie zrobić z nim dziecko, on ją kopnął w dupę .A ona z rodziny niezbyt normalnej rodzice lubili wypić ale pomogli jej z córką. Gdy ta córka miała 3 lata to ta znowu się "zakochała " i teraz ma już dwie córki przy żadnej nie ma ojców. Teraz dziewczyny mają jedną 16 druga 13 i jakieś 5 lat temu ta wariatka znowu się "zakochała " tym razem znowu w miarę normalny facet był wówczas , ale też ma jakąś przeszłość ,zaszła z nim w ciążę po 2 mies i wiem ze to okropne co napiszę ale poronila.Dzisiaj niby są nadal ale tak ta starsza mieszka z babcia ta młodsza z nimi ale z tego co słyszałam za dobry to on dla niej nie jest powolu rozpietdziela siw ten zwiazek bo on chodzi do mlodej sąsiadki mojej kuzynki i sie z tym nie kryje .Tak że spierdzielila sobie dziewczyna życie nieźle bo jest młoda a już tyle przeszła przez swoje "miłostki "

Gość gość
up