Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Zgierzu kilku imigrantów zaatakowało policjantow

Polecane posty

Gość gość
małe szychy nabijaja kabze wielkim szychom a dodatkowo sie przynich wypasie kilka mundurowych szyszaków. potem zwina małe szyski z korzyścią dla wielkich szych mundurowe szyszki unikna odpowiedzialności za korupcje itp a ty wszystkim im dopłacisz za to że sa tacy zajepiści. taka jest twoja rola żeby płakac i płacić albo odwrotnie jeden c***j. w tym tłoku i tak nikt patrzy na kolejnosc

Gość gość
co ty myślałes ze ci pozwolą zyc w spokoju pokoju i szczesliwości? nie pozwolą ci. zresztą pozbawiłes sie takiej możliwości kiedy oddałes im w brudne łapy swój los. zapiertalaj na wybory w podskokach i skończ marudzic łajzo

Gość gość
ja sam nie wiem skąd sie takie kooorfy biorą jak ci którzy macą od góry do dołu ale podejrzewam jakąś intensywną hodowle. a może po prosstu wystarczy ludziom zapewnić odpowiednie warunki żeby sie tak elegancko skoorfili? nie wiem. jak ktos podatny to sie skoorfii. jak nie to zginie marnie albo bedzie miał marne zycie. jezeli o mnie chodzi to mi zadna opcja nie odpowiada.

Gość gość
osobiście jestem kompletnie pozbawiony nadziei co do ludzkości a jeżeli idzie o te część mieniącą sie elitami to bym bez zastanowienia i mrugnięcia okiem urzynał im łby bo to nawet zwierzęta nie są.

Gość gość
to już nawet nie są istoty zywe. c***j wie co to jest. nie bede sie nad tym jakos szczególnie zastanawiał. chyba ze juz po urżnięciu łba