Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Zgierzu kilku imigrantów zaatakowało policjantow

Polecane posty

Gość gość

Trzech napastników zostało postrzelonych :classic_cool:

Gość gość
powiedz mi kolego czy słyszałes aby kiedykolwiek w historii imigranci na tak masową skalę zajmowali sie atakowaniem policjantów? w niemczech atakuja policjantów we francji atakują policjantów w polsce atakują policjantów. najczęsciej bez powodu. ja tu widze dwie mozliwości. ale w żadnej nie wystepuja "emigracnci" i "policjanci" równocześnie

Gość gość
i w ogóle kto nasyła takich ciołków jak ty? ktoś kto planuje wygrać jakieś przyszłe wybory na falli niezadowolenia społecznego z powodu emigrantów? to już sie koorfa smieszne robi. na pustyni mossad razem z cia szkoli jakichś niedopiertolonych terrorystów ci rozpętują wojne a unia europejska póxniej ich tu przygarnia wprzebraniu uchodźców i imigrantów. to jest koorfa jakis kabaret czy o co chodzi? bo mnie to średnio śmieszy

Gość gość
se koorfa robia co chcą wciskają ciemnote w tv i mysla ze każdy taki głupi ze to koorfa łyknie. w końcu sie wkoorfie sie tam przejade na ta pustynie i im koorfa skończe te kempingi

Gość gość
bo widze że całe nato na spółe z ruskimi se nie może dać rady z tym syfem. chyba trza bedzie rozwiązac te nieudolne struktury razem z wywiadem i logistyką i zastąpić je kimś kompetentnym

Gość gość
bo ja kooorfa nie bede bulił biliardów na helikoptery drugich biliardów na żywienie jakichś kołków z nebraski a trzecie koorfa na dokarmianie isis zeby mieli z kim wojować

Gość gość
ja trza było wydymac byłych wspólników w egipcie iraku i okolicach to nie było problemu. tera nagle koorfa wielki problem z paroma brudasami któ¶zy mają jednego kałacha na trzech

Gość gość
He he he Zgierz :D

Gość gość
oczywiście nato będziemy reformowac równoczesnie z czerwonoarmistami bo jeszcze komus by mogło przyjść do głowy zeby ruszyc na berlin czy cos

Gość gość
no włąsnie zgierz. to blisko mnie. i nie podoba mi sie że ktoś sobie przesuwa linie frontu w moje okolice dla swoich zysków. chyba cos trzeba będzie z tym zrobic. osobiście preferowałbym posuniecie podobne do tego jakie zastosował scypion afrykański. naprawdę żadnego pozytku z sojusznika który nie może dokonać kilku precyzyjnych bombardowań, nalotów dywanowych badź akcji dywersyjnych na tyłach gruy zacofanych koczowników. ja sie takim kooorfa łajzom opłacał nie będe

Gość gość
Proponuje jeszcze wiecej ukraincow w naszym kraju.

Gość gość
po prostu sie skrzyknie paru chłopaków kupi troche sprzętu i sie zamknie isis razem z tymi ktorzy im broń opylają. tam se możeta wysłac naszych wojaków do afganu do chin a nawet na marsa i tak z nich żadnego pozytku nie ma

Gość gość
czyli tak. zapisujemy sie na jakieś krótkie przeszkolenie a potem masowo wystepujemy o azyl w syrii turcji i iranie. ważne zeby czekała na nas tam broń bo nie chce mi sie tego tachać po samolotach

Gość gość
no. jak widac oni problemu z bronia nie maja. albo zabrali ze soba z domu albo ktos im tanio opylił w polsce w końcu to biedni emigranci

Gość gość
a serio nie wierze w to aby dowolne slużby rezydujące w naszym kraju z racji rzekomej nieudolnosci własnych nie kontrolowały rynku broni. czyli że co najmniej wiedziały o tym, że "imigranci" zaopatruja sie w broń palna i ostra amunicje

Gość gość
na wschodzie podobno mamy granice czyli że broń płynie do nas z południa i zachodu. sami se tego raczej nie wytaczają po nocaach bo tokarka jest droższa od pieciu kałachów

Gość gość
ewentualnie czerpia z miejscowych zapasów. w końcu od jakiegoś czasu służbe wartowniczą pełnią w polskim wojsku "zawodowi ochroniarze":D

Gość gość
a jak wiadomo rynek ochroniarski czyli te kilkadziesiąt duzych firm jest w rękach komuchów byłych ubeków milicjantów i innego koorfa czerwonego dziadostwa

Gość gość
ale nasza genialna policja w zyciu sie nie domysli co jest pięć bo nie było takiego rozkazu zeby sie domyślac. rozkazy są jasne. MANDATY mandaty i jeszcze raz mandaty a jak przy okazji zastrzelą komus W PRACY kolege to przecież mają za to płacone co nie? ciężkie pinindze:D

Gość gość
juz pomijając że jutro ich wyslą żeby aresztować jakiegoś polskiego faszyste protestującego przeciwko uchodźcom. no i tak w końcu wszystkich zamotają ze sie towarzystwo drapie po głowach i dooopach bo nikt nie wie o co chodzi a zaden nie chce stracić roboty

Gość gość
przy czym efekt zamotania i podatność na absurdalne szkodliwe dla mundurowych rozkazy to prawdziwy probierz ich przydatności w roli japońskich mysliwców zero-kumatych i pilotów kamikadze. nawet im wolno sie napic w pracy to taka tradycja kamikadze jest

Gość gość
tak jeszcze wracając do tematyki kontrinwazyjnej. wartoby zorganizowac jakiś mały poligon testowy opracować jakiś prosty sprzęt rozwiązania które na m dadzą przewage. osobiście nie widze problemu w przejeciu władzy na tyłach tzw państwa islamskiego chociaz trzeba by sprawdzic co tam sie faktycznie na tych tyłach dzieje bo raczej nie warto wierzyc samemu isis a tym bardziej ich przeciwnikom czyli sojusznikom;)

Gość gość
to by sie dopiero akcja rozkręciła jakby trza było bronic isis:D zrobiłbym to chociażby po to zeby sie posmiac z cwaniaczków któ¶zy tym kręca. tam ostatecznie prawdopodobnie rozniesliby nas marines czy tam inny specnaz ale co bymy sie posmiali to nasze

Gość gość
W Warszawie to plaga, pełno muzułmańskich s*******i i innej imigracyjnej patologii, przestępczość szaleje, a policja nic nie robi!!!!

Gość gość
tam w sumie sie nie orientuje jak wygląda wojna w tych rejonach ale biorąc pod uwagę rózne doniesienia można sie domyslic ze to jakas farsa jest chyba nawet smieszniejsza od tej pierwszowojennej. tam zdaje sie chyba nie ma dojsc do zadnego znaczącego przełomu. nawet nie wiem jak to liczebnie wyglada ale biorąc pod uwagę chociazby stosowane wyposażenie mozna sie nieźle posmiac. że tez ktoś wierzy ze takimi posobami można wygrac jakąs wojne i sie tam naraża. chyba ze mu to odpowiada bo mu płacą za te komedie akurat

Gość gość
ale jak dla mnie ryzyko i koszty w tym moralne sa zbyt duże aby sie w to bawic. jak mam z nimi walczyc to tak zeby wygrac a nie po to żeby komuś kabze napychac albo kolekcjonowac se śmieszne medale od smiesznych polityków którzy są w tym umaczani od początku. suma sumarum z taktycznego punktu widzenia wartoby zacząć wojne z terroryzmem od własnych polityków. może dałoby sie ja zakończyc na tym etapie z korzyścią dla siebie

Gość gość
"gość dziś W Warszawie to plaga, pełno muzułmańskich s*******i i innej imigracyjnej patologii, przestępczość szaleje, a policja nic nie robi!!!!" xxx a moteracja na kafeterii cos robi? no widzisz. dlatego za nią tęsknisz:D

Gość gość
jak juz będzie odpowiednia ilość wkoorfionych i pokrzywdzonych to sie policje zreformuje a co drugi bedzie podobny do chucka norisa a co trzeci do sylvestra stallone rzecz oczywista pojdzie za tym rewolucja kompetencyjna bo to taktyka stosowana od dawna. poczekać az sie posrasz ze strachu zeby ci opchnąc rolke papieru w cenie kilograma platyny

Gość gość
jak cie za morde nie wezmą jedni to cie wezma drudzy. dlatego jak chcesz ocalic dooopsko to jedynym wyjściem jest żebys ty ich wział za morde. tak to wyglda inaczej możesz już teraz zakupic zapas mąsci na ból dooopy bo później beda troszke droższe