Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrype

Kancelaria

Polecane posty

Hej, ma sprawę. Szukam profesjonalnej kancelarii, która cieszy się popularnością, rzetelnym podejściem do sprawy oraz zaufaniem wśród swoich klientów. Potrzebna jest mi pomoc w temacie walki o uzyskanie odszkodowania po wypadku. Czym powinna się charakteryzować dobra kancelaria? Na co powinienem w pierwszej kolejności zwrócić uwagę podczas wyboru? Z góry dzięki.

Szkoda,że nie piszesz z jakiego miasta jesteś, łatwiej by było od razu szukać kogoś z Twojego miasta. Ogólnie wydaje mi się, że najlepiej pytać znajomych, czy mieli mieli taką sytuacje i czy ktoś może polecić kogoś sprawdzonego, a jesli nie masz, to szukaj opinii w internecie i pytaj o doświadczenie w tegotypu sprawach i liczbe wygranych i przegranych spraw, jak ktos dużo wygrywa, to i Twoja wygra. Jeśli jesteś z Lublina lub Warszawy, to Andrzej Samulak to naprawdę dobry adwokat, bardzo pomógł mojej koleżance, wygrał dla niej sprawę. Ale napisz skąd jesteś, więcej osób będzie mogło /ci kogoś polecić.

Gość gość
Autorze! Nie sugeruj się REKLAMĄ bo w tym temacie akurat coś wiem i przestrzegam ludzi przed tym. Im większy oszust tym lepszą ma reklamę,bo umie lepiej bajerować. Musisz odbyć osobistą rozmowę z danym prawnikiem zajmującym sie TYLKO ODSZKODOWANIAMI.Prawnik musi wydać Ci sie miły dla Ciebie i chcący pomóc.Są prawnicy dobrzy w swoim zawodzie ale kompletnie nie umiejący zrozumieć klienta.Traktują klienta jak intruza na którym trzeba szybko zbić kase,załatwić sprawe byle jak i następny.Musisz ,,obczaić'' prawnika. Aha,jest tez dużo oszustów podających sie za radców prawnych którzy nie UKOŃCZYLI PRAWA a mają firme adwokacką. Żądaj od prawnika pokazania dyplomu. Uczciwy prawnik pokaże Ci.

Gość Elissska
Ja mogę polecić Jst z Warszawy. Prawnicy doświadczeni, zaufani, rzetelni i zaangażowani! Sama korzystałam z ich pomocy i się nie zawiodłam!

Gość gość
w Warszawie jest bardzo dobra kancelaria JST, na pewno zajmują się prawem pracy i w tym specjalistą jest Tomasz Tomaszczyk, z tego co pamiętam prawem rodzinnym też, co do karnego to pewności nie mam

Gość Olkkka
Również mogę polecić kancelarię JST. Sama korzystałam z ich pomocy, prawnicy są doświadczeni, skuteczni i rzetelni, chętnie pomogą i doradzą.

tak ,kancelaria JST jest dobra, słyszałam o Tomaszu Tomaszczyku od prawa pracy, podobno jest godnym zaufania adwokatem

Gość gość
Osobiście mogę wam polecić kancelarię adwokacką www.iuridicus.com.pl, która znajduje się w Katowicach. Korzystałam z usług tej kancelarii kilka razy i mogę potwierdzić ich rzetelność i profesjonalne podejście do każdej sprawy.

Gość gość
Dla mnie wszystkie aspekty prawne to czarna magia, której unikam jak ognia, ale prowadząc firmę podjęłam współpracę z kancelarią www.kancelariameritum.pl i dzięki temu nie muszę się już przejmować żadnymi kruczkami, mam od tego speców.

Gość LadyMaya
Spróbuj w JST, mają świetnych prawników i poważnie traktują każdego klienta. Są zaangażowani i doświadczeni, więc warto mieć kogoś takiego po swojej stronie.

Gość gość
polecam kancelarię JST z Warszawy, pan Tomaszczyk na pewno doradzi i pomoże rozwiać wszelkie wątpliwości