Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nareszcie idzie zima :)

Polecane posty

Gość gość

Na Litwie jest teraz od -22°C i te temperatury idą do nas :) Cieszę sie jak dziecko :)

A ja płacze jak dziecko ;( Przesadziłam, nie płaczę, ale chciałabym, żeby zima już się skończyła...

Gość gość
Daj spokoj :) Jezioro mi dobrze zamarznięta i bede mogl iść na łyżwy :P

Gość gość
Ale te mrozy maja portwać najwyżej tydzien bo taki front akurat do nas przyszedł, a później już marzec i wiosna niedlugo ;) Dni coraz dłuższe, więc nie bój się, żadna zima nie trwa wiecznie i predzej czy pozniej zrobi sie cieplo

Gość gość
Poza tym to zalezy wszystko od frontu, to że teraz taki do nas przeszedl z polnocy to nie znaczy, ze "zima idzie" :P Zimna juz sie konczy, tak sie akurat zlozylo, ze idzie taki mroz, ale za miesiac juz rozwnie dobrze moze byc 15 stopni jak akurat zawieje do nas z innej strony np. z poludnia

No dobra niech Wam będzie, parę dni przeżyję :D A w sumie dobra okazja do wieczorów z zimową herbatką i grzanym winkiem <3

Gość gość
Fakt, że teraz idą mrozy, ale nie zmienia to faktu, że wiosna już niedługo, może za niecały miesiąc, a do tego czasu szybko zleci

Gość gość
Poza tym miałam zajęcia z meteorologii i pamietam jak wykładowca nam powiedział, że nie da się przewidzieć pogody na dłużej niż 2 dni, że owszem, są jakies tam przewidywania, ale front może nagle zmienić kierunek, więc nie jest wcale to takie pewne czy te mrozy z Litwy do nas dotrą. Dlatego wiarygodne portale mateorologiczne jak np. ICM podają pogodę na tylko 48 godzin, a te prognozy długotermonowe w tv to niestety często bzdura i się nie sprawdzają.