Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytania o seks niedoświadczonej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

witajcie. moje doświadczenie wynosi zero. poznałam kogoś i nie mam jeszcze pewności kiedy to zrobimy ale czuję że mogłabym przeżyć to z nim. moje pytania są takie: gdy mnie przebije to dalej będzie kontynuował stosunek? czy przy pierwszym razie gdy rozerwie błonę to wychodzi ze mnie i co wtedy robimy? pieszczoty do osiągnięcia orgazmu? czy raczej na tym kończy się pierwszy raz: że rozrywa błonę, potem mu powoli opada (bez szczytowania) i zajmuję się mną tzn jest troskliwy i czuły ale już nie ma żaru podniecenia w tym zachowaniu?? jak to było u Was??

Gość gość
Robert Clive, pierwszy baron Clive of Plassey (29 września 1725 – 22 listopada 1774), jeden z twórców kolonializmu brytyjskiego w Indiach, dzięki zwycięstwom nad wojskami francuskimi i bengalskimi. W 1757 roku odniósł zwycięstwo nad armią nababa Bengalu pod Plassey. W latach 1765 - 1767 był gubernatorem Bengalu. Oskarżony o oszustwa, popełnił samobójstwo.

Gość gość
Antonin Dołohow — czarodziej nieznanego statusu krwi; śmierciożerca. Jeden z najwierniejszych popleczników Lorda Voldemorta. Nie wyparł się swojego mistrza nawet w czasie odsiadywania wyroku w Azkabanie. Został złapany jeszcze przed wydaniem go przez Karkarowa, co nie zmienia faktu, że Karkarow był gotowy sprzedać swoich wspólników, w zamian za łagodny wyrok. Dołohow był zabójcą Gideona i Fabiana Prewettów – braci Molly Weasley. W styczniu 1996 roku Dołohow, Rookwood, Travers, Mulciber, Bellatriks, Rudolf i Rabastan Lestrange'owie oraz kilku innych śmierciożerców uciekli z Azkabanu, by dołączyć do Czarnego Pana. W czasie bitwy w Departamencie Tajemnic Dołohow trafił Hermionę nieznanym zaklęciem. Hermiona przeżyła, ale przytomność odzyskała w skrzydle szpitalnym. Dołohow próbował użyć tego samego zaklęcia wobec Harry'ego Pottera, ale ten zablokował je za pomocą Zaklęcia Tarczy. Gdy Dołohow próbował użyć zaklęcia wobec Syriusza Blacka, Harry obezwładnił go zaklęciem Petrificus Totalus. Po bitwie Dołohow został aresztowany i wrócił do Azkabanu, jednak rok później był ponownie na wolności.

Gość gość
Możesz poczuć ból i pewnie pojawi się trochę krwi, ale to nie przeszkoda zeby skonczyc stosunek. Chyba zeby Cie bardzo bolalo, to wtedy mozecie sie tylko popiescic :) nie jest tak zle, powodzenia :*

Gość gość
Dinozaury ptasiomiedniczne (Ornithischia) – rząd dinozaurów, u których budowa miednicy była podobna do budowy miednicy u ptaków, gdzie część kości łonowej biegnie ukośnie do tyłu, równolegle do kości kulszowej, czyli inaczej niż u wspólnego przodka dinozaurów. Pomimo nazwy, ptaki nie należą do ptasiomiednicznych, lecz do dinozaurów gadziomiednicznych. Wszystkie były roślinożerne, zarówno dwunożne jak i czworonożne. W żuchwie występowała nieparzysta kość przedzębowa, zęby bocznie spłaszczone ze zgrubiałymi podstawami koron przystosowane do żucia pokarmu. Znane ze wszystkich kontynentów od późnego triasu do końca kredy.

Gość gość
Klaudiusz, Tiberius Claudius Drusus Nero Germanicus, oficjalna tytulatura cesarska: Tiberius Claudius Caesar Augustus Germanicus (ur. 1 sierpnia 10 p.n.e. w Lugdunum w Galii, zm. 13 października 54 n.e.) – historyk, czwarty cesarz rzymski od 25 stycznia 41 roku do swojej śmierci, syn Druzusa Starszego i Antonii Młodszej; bratanek cesarza Tyberiusza, stryj cesarza Kaliguli, brat Germanika. Sprzymierzeniec wyzwoleńców, skory do nadawania obywatelstwa rzymskiego, zdobywca Brytanii w 43 r. Ostatni znany człowiek władający językiem etruskim. Za swojego panowania próbował przeprowadzić reformę alfabetu, wprowadzając trzy nowe litery: Ↄ, Ⅎ i Ⱶ.

Gość gość
Megalania (Varanus priscus) – gatunek warana, przedstawiciel megafauny, żyjący w plejstocenie na terenach Australii, wymarły prawdopodobnie około 40 tys. lat temu.

Gość gość
ale czytałam że po pierwszym razie należy unikać penetracji przez ok. 3 tygodnie żeby ranka zagoiła się, no to tym bardziej jak tuż po przebiciu błony można kontynuować stosunek?

Gość gość
O ile dasz radę.. mnie tak bolało, że przerwaliśmy stosunek.. i w ogóle nie mógł wejść.. miałam bardzo wąska błonę. Potem przez kilka następnych razy jeszcze bolało jak wchodził.. wszystko zależy od fizjologii