Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłopoty po 30.

Polecane posty

Gość gość

Czy facet mieszkający po 30 z rodzicami może liczyć na zainteresowanie dziewczyn, czy raczej taki fakt mocno utrudnia poznawanie dziewczyn?

Gość gość
no ale nie jestem chyba przez to bez szans?

Gość gość
up

Gość gość
wypowie się jakaś dziewczyna w podobnym wieku?

No nie. Mój mąż miał 28 lat jak się poznaliśmy i mieszkał z rodzicami. Szanse zawsze są. Prędzej odrzuciłabym faceta bez prawo jazdy niż mieszkającego z rodzicami.

Gość gość
kaffe teria: po co to powiedziałaś? :) ja prawa jazdy też nie mam, niestety. To jest dla Ciebie takie ważne? Mam 33 lata.

Tak. To jest bardzo ważne. Myśl przyszłościowo. Żona rodzi. Nie ma dostępnej karetki, taksówki nie odbierają, mieszkasz w małym mieście bez autobusów czy tramwajów sobota wieczór więc koledzy po piwku... Co robisz? Zabierasz dziewczynę na pizzę. Autobusem czy taksówką? Chcecie jechać nad jeziorko gdzieś na zad***e. Bierzesz tobołki na plecy i z**********z pieszo czy co?

Gość gość
ale ja nie mam dziewczyny, więc po co mi mówisz o rodzącej żonie? Nie robiłem prawa jazdy,bo nie czułem takiej potrzeby po prostu, wszędzie jakoś dojeżdżam komunikacją.

albo zakochujesz się w dziewczynie z wioski. Jak tam dojedziesz? Codziennie taksówką? Stać Cię? Chcesz żeby taksówkarze byli aniołami stróżami Waszego związku?

Gość gość
nie chcę żadnych dzieci, nic nie pisalem o dzieciach, więc mi nie wmawiaj. O żenieniu się też nie myślę. Niedobrze mi się robi na samą myśl.

Teraz rozumiem dlaczego nie masz dziewczyny. Nie ma to nic wspólnego z Twoim mieszkaniem z rodzicami. Jesteś burak i tyle.

Gość gość
To sobie poszukaj kobiety na takiej stronie co to sie ogłaszają na jedna noc za kase :p albo jakieś małolaty , co ja weźmiesz na pizzę :p jakoś nie wydaje mi sie by jakaś 30 latka szukała związku bez przyszłości

Gość gość
Ja p*****le, prawo jazdy i auto wyznacznikiem luksusu, a Ty kobiet masz prawo jazdy?

gość dziś Brawo Ty. Jedna tylko uwaga. Jak już taka nastolatka zdecyduje się na pizzę z takim starym dziadem to na pewno nie będzie chciała jechać autobusem tylko będzie liczyć na jakieś udogodnienia.

Gość gość
Prawo jazdy wyznacznikiem przyszłości... Ja pitole...

Tak mam. Od 18 roku życia. Wcześniej nie było mnie stać. Poszłam na prawko za pieniądze z 18-nastki. Pierwszy samochód miałam pół roku później. Teraz mam 37 lat.

Gość gość
14:51: a kto powiedział, że ja szukam 30latki? Co masz przeciwko wzięciu kogoś na pizzę? Że za mały wydatek? Nie bądź śmieszna.

Gość gość
Blachara nie nastolatka. Nastolatka niech s*******a, nastolatka to blachara.

Gość gość
Fakt , dzisiejsze nastolatki patrzą czy ktos ma samochód , a nawet patrzą jaki ma ( ale to juz typowe blachary ) :p . Nie mowię , .ze autor czy wogole każdy ma obowiązek miec prawo jazdy No ale jakoś facet po 30 tce bez prawka w dodatku miezkajacy z rodzicami wiele traci .

Gość gość
kaffe teria: spokojnie, ja nie powiedziałem, że jestem zainteresowany jakimiś nastolatkami, bo to trochę za młode dla mnie. Wypraszam sobie jednak teksty o starym dziadzie, mam 33 lata. Ty jesteś kilka lat starsza i Cie nie obrażam.

gość dziś Nic nie mam do pizzy. Lubię pizzę. W pizzerni poznałam mojego męża. Chodzi o to, że taka młoda doopa nie poleci na faceta, który jeździ komunikacją miejską. Dziewczyny trochę są teraz inne niż kiedyś. A pisałeś, że starszej nie chcesz.

Gość gość
Widzisz w dużych maiastach nie ma ciśnienia na prawko, bo jest komunikacja miejska.

Gość gość
No to nie wiem szukaj dziewczyny w studentkach :p

Gość gość
mieszkam w sporym mieście, i nie ma żadnych problemów z dotarciem tam gdzie chcę. na wieś nie jeżdże, bo nie mam po co, ( nie mam nic do wsi, ani jej mieszkańców).

gość dziś Nie obrażaj się :) Mówię to z perspektywy nastolatki. Dla niej zbyt młody nie jesteś, ani Ty, ani tym bardziej ja.

Gość gość
nie wiem jaką chcę, a dziewczyny są takie jak zawsze. Zawsze były takie, dla których wyznacznikiem były skóra fura i komóra.

Gość gość
No to słuchaj , wyjdź na miasto ze znajomymi , poznaj kogoś itd . Różne sa dziewczyny moze akurat jakaś sobie znajdziesz . Jednej możesz cos przeszkadzać a drugiej juz nie .

Gość gość
Buachahahahah, młode d**y lecą teraz na sbixow w swoich ztunowanych golfach, audicach, czy beemach. Wieś tuning rządzi, szmery bajery spojlery, a wrzeczywistości zgniłki z łysymi oponami z których silników cieknie, jak śpik z nosa...