Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż zachował się jak palant

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż miał wzwod podczas tańca z moją koleżanką :O Koleżanka była zażenowana, a mnie jest za niego wstyd. I przykro mi i czuję się zdradzona :( czuję do niego niechęć i obrzydzenie :O Głupio mi teraz przed koleżanką, że mam męża zboka :(

Gość gość
Straszne. Twój mąż jest mężczyzna. Niespodzianka! Żony to by chciały z mężów kastratów zrobić :o

Gość gość
A to gdzie ta koleżanka się patrzy ?, no chyba ze wyczuła- to jakiś taniec przytulaniec był.

Gość gość
Wyczuła i zażenowana odeszła, a on został jak kretyn na środku usiłując się zasłonić :O

Gość gość
To blisko tańczyli- ja z "obcymi " mezczyznami tak blisko nie tańczę, mój mąż zresztą też taka bliskość w tańcu ma tylko ze mną.

Gość gość
Pytanie, czemu tak blisko tańczył z koleżanką...

Gość gość
rozbawił mnie ten temat ;-) ocierają się kroczami a potem mają problem bo konar zapłonął ;-)

Gość gość
Ej no, przecież ludzie normalnie ze sobą tańczą i wolne też, i raczej się nie napalaja tak :O Taniec to taniec, a nie wstęp do seksu. Chyba że kogoś podczas takiego tańca poniesie fantazja lub ma jakąś słabość do osoby z którą tańczy...

Gość gość
To zależy kto - ja nie tańczę z obcym facetem tak blisko żeby poczuć u niego wzwód (to dla mnie za blisko, ale co kto lubi). Tylko z mężem tak tańczę żeby się przytulać.