Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was też dołuje już ta zima?

Polecane posty

Gość gość

Że jest zimno, brak słońca, skóra sie przesusza, mało jest ruchu bo aż nieprzyjemnie gdzies wyjsc :O Mam nadzieje, ze po tych mrozach szybko przyjdzie wiosna czyli juz na poczatku marca zrobi sie cieplej...

Gość gość
Nie, u mnie od kilku dni słońce i przyjemne powietrze :)

Gość gość
ja juz mam dość tej zimy, doskwiera mi samotność, długo pracuję i nie wiem kiedy skończy się to coś za oknem...

Gość gość
Poczekaj nadejdą upały jeszcze zatęsknisz za zimą.

Gość gość
Raczej nie bo ja dobrze znosze upały i wolę je duzo bardziej od zimna.

Gość gość
Myslicie,ze od marca bedzie juz cieplo ?

Gość gość
Tzn. ogólnie jak jest ciepło to czuje , że żyję :) Idealna pogoda dla mnie to 25 stopni i slonce, ale jak jest nawet 35 w cieniu to dobrze to znoszę i wole taka pogode od mrozow. Chyba nigdy nie narzekalam na upaly w zyciu

Gość gość
16:27- oby :O Chociaz ja stawiam na to, że zacznie sie ocieplać może od polowy marca? Bo narazie sie na to nie zapowiada... A szkoda, nieraz bywalo tak, ze juz od poczatku marca robilo sie cieplo, a teraz cos przymrozilo, brrr juz mam dosc takiej pogody, nawet na specer nieprzyjemnie wyjsc i rachunki na ogrzewanie wysokie

Gość gość
Ja mam już dość. Kurwa dosc serdecznie! Przeszkadza mi to jak chuj. Mam swoje miejsce takie na odosobnieniu. Sama natura i roślinność i chciałbym tam pójść się w końcu odstresować od pracy, ale jak mam to zrobić, skoro jest pierdyliard stopni na minusie?

Gość gość
Wole chłodny klimat umiarkowany 2 miesiące upału jakoś przetrwam ale więcej to już maskara dla mnie, liczę na wiarygodność astronomów co do spadku temperatur na ziemi.

Gość gość
Jaka zima? :O

Gość gość
No właśnie - nieprzyjemnie wyjść gdziekolwiek nawet na spacer z psem, ciagle trzeba nosić te całe kurtki i opatulac się , więc figury tez nie można zbytnio pokazać, jak sie juz na chwile wyjdzie to sie marznie, wszedzie wolniej sie jedzie, albo idzie, rachunki wyzsze bo trzeba ogrzewać i w ogole same minusy. Zima to jest fajna w świeta i na Nowy Rok, a pozniej może sie skonczyc jak dla mnie ;)

Gość gość
Ale tak przewaznie jest,ze jak zima byla dosc lagodna to potem jeszcze mrozy przychodza i trzeba dluzej czekac na ta wiosne :O Mam nadzieje,ze w tym roku tak nie bedzie,ale na to sie niestety zapowiada :(

Gość gość
Na ja mysle, ze po tych mrozach to poczekamy tak do polowy marca minumum zanim sie zacznie ocieplac :( Ale przynajmniej tyle dobrego, ze juz blizej niż dalej, juz w koncu prawie marzec, a nie listopad

Gość gość
tez mam dosc. warzywa kiepske, owocow prawie bak. ruchu malo. kicha.

Gość prawi 124
w Polsce nie ma duzo cieplych dni , a jak juz jest cieplo to ludzie siedzą w domu zamiast wykorzystać to ze temperatura wskazuje 20C wolą siedziec przed telewizorem ,.,. A potem przychodzi szybko zima i pozamiatane .,,. Ja stram sie zawsze wychodzic jak jest cieplo , a siedze w domu jak jest zimno ,.,. Nie mam czego szukac na dworze przy + 6 stopniach

Gość gość
Masakra w polsce nie dość ze malo.jest cieplych dni to jeszcze chujowwwe lato. W listopadzie chyba pojade d cieplych krajowbo tu mozna depresji dotac

Gość prawi 124
poza tym ludzie mają tendencję do marudzenia ,.,. Przecież +15 C to nie jest zimno , a są wariaci, którzy chodzą w kurtkach przy takich temperaturach .,,

Gość prawi 124
najwiekszy bląd polega na oczekiwaniu na + 30 C to glupota nieslychana ., Dla mnie wystarczy ze jest na zewnątrz + 15 C i juz jest ciepło To co powiedziec przy + 3 C ?

Gość prawi 124
Myslicie,ze od marca bedzie juz cieplo ? w jakim sensie ciepło ? W marcu jest podobnie jak w listopadzie ,.,. To zimny miesiąc ., wiec moze tylko 5 dni na 31 jest ciepłych ,.,.

Gość gość
Tez czekam na wiosne, chce zaczac biegac a teraz mam ciagle chore zatoki

Gość prawi 124
prawdziwa wiosna przychodzi po 15 marca pierwsza polowa marca zwykle jest duuzo zimniejsza niz druga .,,. w drugiej polowie moze być nawet + 12 C jak trafi sie wiatr z Afryki

Gość gość
Mazury, wspaniała pogoda na rodzinny spacer! Mrozu się nie czuje.

Gość prawi 124
w zasadzie można uznać ze 15 marca to już prawdziwa wiosna do 15 mamy przedwiośnie

Gość gość
w marcu jak w garncu dopiero w kwietniu ożyjemy wtedy na całego przyroda zacznie się budzić do życia więcej słońca będzie cieplej cierpliwości bliżej jak dalej do prawdziwej wiosny

Gość prawi 124
to prawda kwiecien jest jak pazdziernik ,.,.

Gość gość
Na mazurach nie czuc zimna? Mieszkam i jest dzisiaj w chuj zimno

Gość gość
Ja nie cierpię zimy! Jak dla mnie to zima w Polsce mogła by nie istnieć. Mogła by być tylko wiosna, lato i jesień i tak w kółko. Kto by chciał zimę to by sobie gdzieś w góry jeździł. Nie lubię mrozów, wiecznie mi zimno, i ten grzejnik co go nazywam wp*****laczem prądu. Całą zimę chodzę zamulona, nic się nie chce i wychodzę tylko tam gdzie muszę. A tylko robi się ciepło, wychodzi słoneczko, rozkwitają pierwsze listki i ja automatycznie się budzę do życia. Aż chce się żyć :)