Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Intencje mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy dopiero po pierwszym spotkaniu, na którym bardzo miło nam się rozmawiało. Pytał o moje życie, zainteresowania, opowiadał o sobie... Codziennie pisze do mnie, żeby zapytać co słychać itd. Ale wczoraj zapaliła mi się czerwona lampka i zwątpiłam w jego dobre intencje. :( Dodałam zdjęcie i wysłał mi wiadomość: "piękne to nowe zdjęcie, jesteś bardzo seksowna". Dla mnie to teraz znaczy, że zależy mu tylko na jednym. A może przesadzam? Pomóżcie mi rozszyfrować jego zamiary.

Gość gość
a to na czym ma mu jeszcze zależeć? na twojej nerce?

Gość gość
bidak głośno powiedział co mysli i ma przechlapane :D cóż, każdy facet myśli o seksie ale nie każdy umie sie przyznać

Gość gość
to mu koorfa napisz, ze masz dwie zdrow nereczki. nic tylko przeszczepiać a i pare innych wartościowych rzeczy da sie z ciebie wykroić szczególnie, że przstaniesz byc wtedy taka seksowna co zdaje sie wielce ci przeszkadza w zyciu i kontaktach z płcia przeciwną

Gość gość
a tak serio to pewnie w ogole go nie pociągasz ale boi sie ze zerwiesz kontakt kiedy sie dowiesz ze nie dostrzega w tobie kobiety tykko jekis efemeryczny nadinteligentny byt z 7 wymiaru

Gość gość
przesadzasz, chyba że masz 15 lat

Gość gość
ale w sumie to ciekawe czego sie spodziewałaś po tym jak wysłałaś swoje zdjęcie? co miał wg ciebie napisać w tej sytuacji? "przepraszam ale pękła mi matryca przenosze się na urządzenie mobilne"?

Gość gość
Gdyby nic nie odpisał to byś płakała że mu się nie podobasz.

Gość gość
zresztą to musi byc jakis informatyk skoro mu sie podoba kobieta której sie zapalaja jakies lampki w trakcie myslenia

Gość gość
trza mu było posłac pdfem manuala plus schemat układół wejścia wyjscia.

Gość gość
swoją droga to ty musisz byc jakiś analogowy prymityw na lampach a jeszcze jakieś wymagania

Gość gość
Prymityw to może Ty jesteś, bo nie używasz interpunkcji. Nie jest informatykiem, a dla tych, którzy nie rozumieją wstawiam definicję ze słownika języka polskiego: KOMUŚ ZAPALA SIĘ CZERWONA LAMPKA - ktoś czuje, że coś może być ryzykowne lub podejrzane i traktuje to uczucie jak ostrzeżenie. Poza tym nie musicie od razu się mnie czepiać. Nie mam żadnych oczekiwań wobec niego, bo tyle co go poznałam. Ale nie szukam przygody, dlatego chcę rozpoznać jego intencje wcześniej. Oczywiście może mu zależeć TEŻ na tym, bo ma 28 lat, ale NIE TYLKO na tym. Przynajmniej nie ze mną. Później kobiety wstawiają milion wątków o treści wykorzystał mnie i przestał się odzywać. Ja wolę taką sytuację przewidzieć :)

Gość gość
Przecież ktoś se zazartowal dzizas.

Gość gość
a jest tam gdzieś w tym słowniku co sie mówi kiedy zapala sie czerwona lampka? w sensie lampka świecaca na czerwono? w sensie emitująca promieniowanie elektromagnetyczne w tzw pasmie widzialnym a konkretnie nad podczerwienią?

Gość gość
Gość 17. 30 Ale się uczepiłeś tej lampki :D Nie, nie ma. Jak jesteś facetem, to lepiej pomóż mi zrozumieć jego intencje!!! :)

Gość gość
hej a sprawdzisz mi takie hasło ? "przywalic komus w lampe" z góry dziekuję gdyż nie posiadam słownika:)

Gość gość
bez przeanalizowania kontrolek nie jestem w stanie cie oświecić w kwestii intencji które mu przyswiecaja.

Gość gość
przy czym temat kontrolek to nie tylko lampki. mamy tu do czynienia z wieloma rozwiązaniami w tym mechanicznymi bez wiedzy na temat działania których nie da sie nic powiedziec. skpuiłbym sie jednakowoz na wskazówkach i sygnalizatorach dźwiekowych.

Gość gość
Szczery jest. Choć pewnie chciał napisać coś o wiele ,,mocniejszego". Chyba musisz poczytać o facetach bo inaczej to staropańeństwo!

Gość gość
Zamieść to zdjęcie na forum. Zobaczymy czy szczery

Gość gość
Gość 17.44 Coś o wiele mocniejszego tzn.? Czyli nie traktuje mnie "poważnie"?

Gość gość
poprosze o definicje słowa "powaznie" ze słownika

Gość gość
jeden z synonimów poważny to "budzący obawy, groxny dla życia" sądze że traktuje cie powaznie:)

Gość gość
gość dziś Mam na ciebie ochotę , chce się z tobą kochać. Ale nie załamuj sie to normalny odruch każdego faceta. Najpierw pożąda a potem się zakochuje. W drugą stronę nie da rady:)

Gość gość
Gość 18.10 Dziękuję za odpowiedź :) i jak według Ciebie powinna się zachować kobieta w tej sytuacji? Trzymać go przez jakiś czas na dystans?

Gość gość
tak najlepiej w piwnicy z innymi wekami. ważne zeby go dobrze zakręcic bo sie spsuje

Gość gość
gość dziś Żadna porządna dziewczyna nie idzie do łóżka na pierwszym spotkaniu. Jestem facetem więc nie umiem ci doradzić co powinna ś zrobić. Macie swoje sposoby na facetów;)

Gość gość
ps w piwnicy nalezy zainstalować lampkę w tych okolicznosciach najlepiej czerwoną aby weki bvyły w odpowiednim nastroju w trakcie pobierania ich do konsompcji

Gość gość
Gość 18.18 No właśnie jesteś mężczyzną to wiesz czego może oczekiwać od kobiety drugi mężczyzna. Żeby mógł potraktować kobietę jako potencjalną partnerkę, a nie nic nieznaczącą przygodę :)

Gość gość
ale głupia jest autorka, MASAKRA, próżna i beznadziejna