Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak mężczyzna po 40stce jest kawalerem to znaczy

Polecane posty

Gość gość

Że z nim coś nie tak i nie nadaje się do związku?

Gość gość
Trudno jednoznacznie odpowiedziec, ale raczej bedzie trudniej niz latwiej, bo WSZSYCY z wiekiem sztywniejemy, trudniej sie dopasowac i isc na kompromisy, a starzy kawalerowie (i panny) nie ciwczyli sie kompromisach przez cale zycie jak ludzie majacy rodziny, zony, dzieci, koty i psy. Jednak niektorzy kawalerowie po 40tce mogli byc w zwiazkach bez slubu przez wiele lat, a to zmienia postac rzeczy. Jeszcze inni beda 'kawalerowie" ktorzy przez cale dorosle zycie zaliczali kolejne panienki, ktore zmieniali jak rekawiczki (lub one od nich uciekaly z krzykiem). Takich nalezy naprawde unikac.

Gość gość
Nie, ale nie mam na myśli takich niebieskich ptaków co to żyli z wieloma kobietami i tylko je zaliczali. Chodzi mi o kogoś kto może był w jakimś tam związku kiedyś (bo trudno znaleźć osobę po 40stce która nigdy z nikim by choć przez chwilę nie była ) ale od dłuższego czasu jest sam . I nie wiem z czego to wynika czy np po prostu nie znalazł prawdziwej miłości nie zakochałam się,sparzyl się kiedyś i jest teraz nieufny, ma duże wymagania czy spaczony charakter albo jakieś ukryte na pierwszy rzut oka choroby psychiczne?

Gość gość
Mam 50+ zylem z mezatkom przez 15 lat wczesniej podupkiwalem to tu to tam ,teraz jestem sam od paru lat,czy jestem normalny? Mysle ze tak ,nieszukam juz ,ale jak by sie trafila chetna na dluzej to moze bym jeszcze poskokał :-P :-D

Gość gość
Ja niekoniecznie chciałabym być z kimś takim jak Ty.

Gość gość
Niemusisz,ja tez niechcial bym zyć z kims na sile,babsko musi mnie kochać albo przynajmniej bardzo lubić inaczej nawet jej w d**e nie kopne;-)

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Mam 39 lat i definitywnie nie jestem normalny. Nie nadaję się do związku/małżeństwa. Uciekaj od takich. Takiego faceta nie zmanipulujesz, nie okłamiesz, nie jest wrażliwy na fochy, kobiece dni i inne głupoty. Taki facet lubi zadbać o siebie, dobrze się pobawić a nie sponsorować starą, przechodzoną pannę.

Gość gość
Nie szukam sponsora, nie mam zamiaru nikogo oszukiwać manipulować i sama nie zamierzam nikogo sponsorowac oszukiwać i nikim manipulować.

Gość gość
Kiedyś poznałam takiego i z biegiem czasu stwierdziłam że jest dziwny bardzo. Najdziwniejszy mężczyzna jakiego znałam.

Gość gość
18:08 szkoda , ze nie potrafisz pisać poprawnie . Jesteś atrakcyjny ...Chyba nie bardzo ?

Gość gość
22:19 Starą? To nie stać cię aby się zakręcić wokół jakiejś 22 latki? Młodą sobie weź.

Gość gość
Związek to jednak sztuka kompromisu. Jeśli 40 latek nigdy nie był w związku to tego kompromisu nie zna. Może być zapatrzonym w siebie narcyzem, któremu ten stan pasuje i nie będzie się poświęcał na rzecz partnerki czy rodziny. Może być klasycznym pantoflem i maminsynkiem który jeszcze nie opuścił domowych pieleszy. Te 2 warianty są najtrudniejsze. Może też być całkiem fajny i przyzwoity facet jednak na tyle nieśmiały, że nie jest w stanie nawet zauważyć jak mu życie ucieka i jeśli nie wpadnie przez przypadek na kobietę, która sama go dostrzeże to sam nigdy nie zrobi pierwszego kroku.

Gość gość
A na czym polegała dziwność tego faceta? Poznałam kogoś po 40stce i wydaje się być ok. Raczej jest ugodowy i skłonny do kompromisów (na razie, ale nie wiem jak by było na dłuższą mete) jest dość towarzyski ale wydaje mi się ze nieśmiały w stosunku do kobiet tzn rozmawia na stopie kolezenskiej ale ciężko mu zainicjować coś więcej i jeśli ja nie zrobię tego pierwsza to będzie ciężko.

Gość gość
To znaczy, że lubi p*****ać bez zobowiązań

Gość gość
Ale chyba się nie zrozumieliśmy. Między nami do niczego nie doszło. Nasza znajomość ma charakter czysto kolezenski nie jest żadnym układem damsko męskim bez zobowiązań. Krótko mówiąc nie sypiamy ze sobą. I obawiam się ze wynika to z jego nieśmiałości .

Gość gość
12.40 On był bardziej staroświecki niż mój dziadek. Różne przyzwyczajenia i nawyki miał. Skąpy. Zero w nim było spontaniczności.

Gość gość
Ktoś tak długo bez stałej baby, to teraz nie chce i się nie przyzwyczai.

Gość gość
No tak skoro nie chce to po co szuka ?

Gość gość
przecież nie szukam

Gość gość
Ale ja mówię o tym konkretnym co szuka.wiec skoro szuka to chyba chce coś zmienić w swoim życiu.

Gość gość
Pipy są bardzo wybredne 40 letni facet musi jeszcze urosnąć do 190 cm i konto musi urosnąć do 1 miliona co najmniej i ryj musi sie zmienić żeby wyglądać jak ken .

Gość gość
To z babami jest cos nie tak . Ile lat można szukać baby .

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Wolni to zwykle sa ci spokojni porzadni bo za mlodu tacy sa dla was nudni a jak wczesniej ich nie chcialyscie to jak maja byc w zwiazku?

Gość gość