Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wolą grubasów a mężczyźni chudzinki

Polecane posty

Gość gość

Chudzi, szczupli mężczyźni są obrzydliwi dla kobiet, a dla mężczyzn obrzydliwa jest gruba kobieta.

Gość gość
To prawda

Gość gość
Ma to uzasadnienie w ewolucji, gruby mezczyzna to gruba ryba, zaradny, zdobywa pokarm i sobie nie żałuje, chudy to albo niezaradny albo chce byc samica. Szczupla kobieta oznacza, ze samica zostawi jedzenie dla meza i dzieci, ze nie jest obzartuchem, a ponadto ma dobre geny, szybkie trawienie. Gruba kobieta oznacza kobiete leniwa, ktora nie patrzy na potrzeby innych tylko wlasne (bedzie kiepska matka)

Gość gość
18.39 hahahaha bzdury

Gość gość
Jestem gruba (a raczej plus size/pulchna, tak wolę o sobie myśleć), podobam się chudemu - z wzajemnością i nic wam do tego, kafeteryjni mędrcy. Wy macie swoją teorię a ja mam swoją: DOBRA KURA TO TŁUSTA KURA A DOBRY KOGUT TO CHUDY KOGUT. No i spróbujcie się ze mną nie zgodzić. I kto ma rację? Ano podpowiem - każdy ma swoją.

Gość gość
Cos w tym jest. Może faceci nie lubia wychodzonych kobiet, ale lubia szczuplutkie i wysportowane czesto.

Gość gość
Dlatego grubasy maja szczupłe seksi laski, a dla szczypiorow zostają kobiety z duza tusza.

Gość gość
Tzn. większosc woli szczuple kobiety, ale sa i wyjatki bo znajda sie tez tacy faceci ktorzy wola pulchne czy nawet otyle, ale tych ktorzy lubia otyle jest stosunkowo malo.

Gość gość
gość dziś Ma to uzasadnienie w ewolucji, gruby mezczyzna to gruba ryba, zaradny, zdobywa pokarm i sobie nie żałuje, chudy to albo niezaradny albo chce byc samica. Szczupla kobieta oznacza, ze samica zostawi jedzenie dla meza i dzieci, ze nie jest obzartuchem, a ponadto ma dobre geny, szybkie trawienie. Gruba kobieta oznacza kobiete leniwa, ktora nie patrzy na potrzeby innych tylko wlasne (bedzie kiepska matka xxxx trafnie napisane;)

Gość gość
18,52 wypowiedział się grubasek :-)

Gość gość
gość dziś 18,52 wypowiedział się grubasek usmiech.gif xxxx Nie:) jestem szczuplutką dziewczyną i lubię dobrze zbudowanych mężczyzn.