Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_dziewczynka

Brak seksu

Polecane posty

Gość gość
I powiem ci ze przez ta reke jest problem. To chyba dostarcza im wiekszych wrazen. Moj maz tez lubi jak mu reka robie. A mnie szlag trafia bo wiem ze na nic wiecej ja nie moge liczyc. Ze na takich gosci musialysmy trafic. Tez mysle ze ten twoj to wcale nie taki ogier byl jak Ci opowiada, wiem to po swoim bo tez tak mowil a co niby z nami nie chca bo o co niby chodzi? Maja problem z eeekcja podczas i tyle i glupio sie tlumacza ze wola oral. Porazka

Gość gość
Już się k***isz w tak młodym wieku jeszcze robisz loda s********j krowo stąd

Gość gość
Ma 40 i siedzę obok śpiącej żony. Mój k***s stoi przez co nie mogę zasnąć. A o 5:30 muszę wstać do pracy. Może jest samotna kobieta która ze mną popisze.

Gość gość
Leżę obok śpiącej żony. Mam 40 lat i k***s mi stoi. Ale nie mogę zasnąć. Może jest kobietą która szuka towarzystwa.

Gość gość
Śmiało piszcie odpiszę.

Gość gość
I dla tego nie należy czekać do ślubu- ludzie są różni, można opowiadać że najważniejsza jest miłość, ale seks też jest ważny w związku i przez jego brak nawet miłość nie pomoże (no chyba, że dwom osobom nie przeszkadza jego brak)

Gość gość
Zgadzam sie

Gość smutna_dziewczynka
Jejku, jestem bardzo, bardzo... zadowolona :D Pisałam wczoraj z nim cały wieczór na ten temat aż w końcu dał mi pewną nadzieję, że może spróbujemy coś zrobić w tym kierunku i... spróbowaliśmy :D jestem tak podekscytowana, że chyba nie usnę dzisiaj :D

Gość wesoła_dziewczynka
To tylko dwie minuty szczęścia, ale jestem tak usatysfakcjonowana jak nigdy :D

Gość gość
Już widzę że po problemie ale wraz postanowiłem Ci napisać jestem facetem i sam kiedyś miałem podobne przeżycia i powiem Ci czym to było spowodowane otóż podczas gry wstępnej pieszczot, oralu było wszystko ok ale w momencie wejścia byłem na początku tak podniecony że nie mogłem wytrzymać 10 sekund strasznie to krempowało myślałem że po którymś razie to minie ale mijały tygodnie i było coraz gorzej w końcu z inną partnerką doszło do takiej sytuacji jak Twoja że wiedziałem co się stanie i za wszelką cenę nie chciałem się skompromitować. W końcu szczerze porozmawialiśmy, powiedziałem o wszystkim i wtedy było mi łatwiej psychicznie i tak z czasem udwało się raz dłużej raz krócej, dziś już nie mam z tym problemu. Ale jeżeli by o to samo chodzilo to dam Ci radę dawaj mu jak najmniej przyjemności, czyli jak najmniej na początku się ruszaj, jak najmniej dotyku rekami, jęczenia itp.

Gość gość
A co jesli facet jest mega podniecoby a nie moze dojsc w partnerce? I sie po kilku *****ch wycofuje i woli aby dokonczyc mu reka?

Gość gość
Autorko mam pytanie, czemu tylko dwie minuty? Co bylo przyczyna? Tak szybko doszedl? Czy stracil erekcje? Pytam bo mam ten sam problem z chlopakiem. Tylko on traci erekcje podczas penetracji.

Gość wesoła_dziewczynka
Finiszował we mnie po tych dwóch minutach, ale nic dziwnego, bo nie mieliśmy żadnych pieszczot prawie trzy tygodnie, bo grypa nas dopadła. Zwykle ręką czy ustami potrzebuje jakiś 15 minut na dojście. Ja i tak nie oczekiwałam więcej. Całowaliśmy się, siedziałam mu na kolanach, chciałam się nim "zaopiekować" tak jak zwykle, a on powiedział, że chce go włożyć i tak wyszło. To było tak mega fajne. W życiu nie miałam przyjemniejszych dwóch minut ;)

Gość gość
Oczywiście, że to nie wasza wina, trafiłyście na nieudaczników, tylko po co robicie im dobrze inaczej, skoro chcecie penetracji? Za niedługo będziesz wylewać żale, że tylko 2 minuty ;)

Gość wesoła_dziewczynka
Może dlatego, że ja uwielbiam seks oralny. Nie umiałabym zrezygnować z lodzika, ale oprócz tej przyjemności chcę też mieć penetrację, bo potrzebuję tego wypełnienia. Coś w tym złego lub niewłaściwego? I nie, nie będę narzekać na dwie minuty jeśli facet potrafi, a potrafi, doprowadzić mnie na szczyt w różny sposób. Prawie dwa lata nie uprawiałam normalnego seksu, więc cieszą mnie te cudowne dwie minuty. Poza tym to raczej naturalne, że jak będziemy praktykować to czasem te dwie minuty zamienią się w cztery, a z czterech zrobi się osiem i szesnaście i będzie gites majonez :)

Gość gość
Moj wlasnie tez szybko dochodzil a teraz zmienilo sie i traci erekcje lub nie moze dojsc i rezygnuje

Gość gość
I tlumaczy ze to przez prezerwatywy slabo czuje mnie. Takie to dolujace. Uzywacie prezerwatyw? Przepraszam ze tak pytam bo sama chyba zadrecze sie. Czuje sie nic niewarta

Gość wesoła_dziewczynka
Ja Cię rozumiem. U nas prezerwatywy nie wchodzę w grę. Jemu po prostu automatycznie opada kiedy się gumkę zakłada. Też mówi, że mnie nie czuje i po prostu się nie da. Próbowaliśmy kilka razy i nic z tego. Może raz na sto prób coś by z tego wyszło gdyby był bardzo mocno podniecony, ale to człowieka niesamowicie zniechęca kiedy tak się dzieje praktycznie za każdym razem. Możecie spróbować jakiś super cienkich, bezlateksowych, podobno mniej są wyczuwalne, ale ja i mój partner nie czujemy różnicy.

Gość gość
Ja go dosc dobrze czulam dlatego zdziwilam sie jak mi powiedzial ze nic nie czuje. Wszystko to takie przykre i dolujace. Czemu nie moze byc normalnie

Gość gość
to z powodu grzechów oral trzeba sie z tego spowiadac jak z petingu bo inaczej bedziecie cierpiec bo kto grzeszy ten jest dzieckiem diabła a ojciec daje co ma najlepszego w tym wypadku cierpienie jedynie Bóg daje miłosc szczescie i inne rozkosze

Gość gość
ale trzeba pozucic grzech i sex dopiero po slubie nie wolno przeklinać zwłaszcza siebie i inych ludzi i wymawiac wylgaryzmy np kur.. p**d...zadnych nawet kurka wodna i tak dalej nie wolno użalać sie nad soba i tak dalej

Gość gość
A ja czekalam do slubu i mam to samo. Same problemy

Gość wesoła_dziewczynka
Jestem osobą wierzącą i praktykującą. Nie jestem fanatyczną. Spowiadam się z tego co uważam, że powinnam. Przede wszystkim każdy ma wolną wolę i swoje sumienie według, którego powinien żyć. Nikt nie ma prawa mnie oceniać czy krytykować, bo nie wiesz co siedzi w sercu drugiego człowieka i jakie prawdziwe intencje nim kierują. A w seksie nie ma nic złego ani oral ani peting nie jest zły, bo ma za zadanie zbliżać dwoje ludzi, którzy się kochają, a to jest dobre, więc spadaj stąd ze swoimi mądrościami.

Gość gość
Dokladnie

Gość gość
Kobiety by was pokochać należy was przed tym zrozumieć. Mam 45 lat i chyba doszedłem na szczyt wiedzy o was. Pomogła mi w tym zrozumieniu was samych jak i poznanie waszych potrzeb filozofia wschodu. Jestem bardzo zafascynowany kulturą kuchnia czy potrzebami człowieka płynącymi z kultury Chin Japonii czy innych krajów orientalnych. Nawet zauważyłem że w czasie aktu miłosnego wykorzystując rady kultury wschodniej kobiety z którymi to robiłem dochodziły 5-10 krotnie. Mój najdłuższy sex trwał dobę.

Gość gość
Do gość dziś Zdradz cos na ten temat

Gość gość
Autorko no i jak sytuacja? Jest lepiej? Ja trace nadzieje. Moj facet jest chyba impotentem

Gość gość
Facetom ciagle sie radzi, zeby w takiej sytuacji sie masturbowali, wiec autorko, mina raczek ci nie urwala, masz cale dwie, czochraj sobie bobra i skoncz narzekac:D