Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz nie polozy dzieci spac ani nie

Polecane posty

Gość gość

nakarmi ich bo twierdzi ze one od niego nie chca tylko wolaja mame. Nigdzie nie moge wyjsc bo jak dzieci widza ze wychodzę to w płacz, nawet z tata nie chca zostac. Jedyne co robi przy dzieciach to wieczorna kapiel

Gość gość
Wyjeb go z domu. No chyba że cię utrzymuje to morda w kubeł i znos wszystko

Gość gość
Nie utrzymune mnie. Wspolnie prowadzimy firme

Gość gość
Trzeba bylo zagonic do pomocy przy gõwniakach od poczatku..

Gość gość
Gdyby od narodzin dzieci robił te rzeczy to by teraz nie było tego tematu,często jest ze to matki nie dopuszczają ojców do dzieci a potem mąją pretensje.

Gość gość
Mam dwoje dzieci i nie wyobrażam sobie takiego małżeństwa. Wyjedź na weekend do koleżanki albo po prostu idź do hotelu ,zniknij gdzieś i niech ten mężuś zacznie działać.

Gość gość
gość dziś No dokładnie. Najpierw zaniedbanie ze strony matki, a potem obwinianie męża.

Gość gość
Taaa to od razu poleci so mamusi

Gość gość
To ty kładź i karm co masz za problem

Gość gość
Jeśli Ci to przeszkadza to powinnaś to zmienić. Zacznij wychodzić (najpierw na krótko, potem na coraz dłużej), a dzieci trochę z początku popłaczą, a potem się przyzwyczają. Mąż też :) Poradzi sobie, na pewno, kiedy zostanie postawiony przed faktem dokonanym, po prostu będzie musiał - nie będzie miał innego wyjścia :) Nie możesz być przecież niewolnicą własnych dzieci. One muszą wiedzieć, że mama też ma prawo odpocząć i wyjść gdzieś sama (bez nich). I nie ma w tym nic złego. Każdy człowiek potrzebuje się czasem zresetować :) Powodzenia

Gość gość
Zapisz się na basen czy fitness i powiedz ze jest dwa razy w tygodniu, musisz dla zdrowia i wychodź wieczorami a on będzie musiał sobie poradzić. U nas mąż chodzi na piłkę a ja na basen i się wymieniam obowiązkami wieczornymi.

Gość gość
Bo zapewne go izolujesz w związku i masz go gdzieś. Mój mąż jest zawsze przy każdym badaniu krocza bo mam go prawo mieć również nie jestem tępa by wstydzić się męża a intymność miec z ginekologiem. Również wspomagał przy porodach przetrwać. Gdy jest mąż którego odradza personel medyczny bo nie chce świadka a to dzięki obecności męża chodzisz do samego momentu porodu. Tworzy się więź miedzy małżonkami jak również tatusiem i dziusiem! Ale polki są zacofane i wstydzą się męża a poyem nawet tak kończą podczas badań. ...Ginekolog zgwałcił młodą pacjentkę? Agnieszka Drzewiecka 17.03.2016

Gość gość
a ile razy ty to krocze badasz, kuźwa nic nie robisz tylko z cipą latasz do lekarza

Gość gość
Raz na dwa lata chyba że ciąża to potwierdził że trzeci miesiąc ciąży oczywiście przy mężu i dopiero przy rozwarciu w szpitalu przez porodem z mężem. Ale wiem jak partnerów boli gdy jest sama i bada cię facet ginekolog bo to facet czasami zboczony. Nie jak pieprzycie przecież to lekarz ma jadra staje mu staje na młodą ładną cipke!

Gość gość
Ty wyżej p******a jesteś?

Gość gość
Facet troszkę kultury.

Gość gość
Nie jestem facetem

Gość gość
Co ma badanie krocza do opieki nad dziećmi?weź się rozpędź i jebnij baranka w ścianę bo chyba coś masz z głową.

Gość gość
17.42 Ginekolog o ile to facet to musi byc pewnie zaje.... przystojny ze ja tak pilnuje bo by jeszcze rogaczem zostal :)

Gość gość
Ty od badania krocza...wiesz ze możesz iść do lekarza kobiety?? Ile jeszcze będziesz pisać o badaniu?? nie na temat to jest nie Sądzisz? Twój mąż musi mieć cie serdecznie dość i twojej pipy też.

Gość gość
Twój mąż musi mieć cie serdecznie dość i twojej pipy też. x hahahaahhaah :D :D