Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Swędzenie odb.ytu po wydaleniu Kału !!! POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam.Mam problem mam 20 lat i mam problem z swedzeniem od bytu po wydaleniu kału i jak by jakis pot czy coś z o***ty co pózniej mi obciera pachwiny i okropnie boli ,proktolog uznal że to nie są hemoridy tylko podrażnienie końcowki odby.tniczej uzywalem sporo maści i leków i nadal wraca staram się jeść mniej słodyczy aby tak nie swędziało stalo sie to po odlozeniu leku Aknenormin lek ciezki na drądzik POMOC !!! :(

Gość gość
Po pierwsze: musisz się myć po każdym razie, najlepiej delikatnym płynem do higieny intymnej dla kobiet bo ma delikatne PH. I dobrze osuszać. Po drugie: maść : próbowałeś Elcom? Niech ci lekarz przepisze, mnie pomogło od razu a tez swędzenie było okropne.

Gość gość
Nie próbowalem tej maści. Mialem antybiotyk tabletki za 140 zl nie pomogły a naprawde pachwiny mi się poca co powoduje obtarcia i ból pieczący :( Walcze z tym już pół roku :/ Swędzenie nie kiedy było takie kucie aż :/ Spróbuje tą maść :/

Gość gość
Powodzenia.

Gość gość
A te pachwiny obcierają się tam gdzie się łącza uda? Można nosić krótkie obcisłe bawełniane leginsy pod spodnie ...

Gość gość
Tak tam się obcierają :/

Gość gość
Robiłem przysiadówki i wgl smarowałem Sudokremem nic nie daje :/ po każdym wydaleniu po np 30 min swędzi i pozniej zaczyna się obcierac i leci pot z od bytu :/ co sprawia mega ból :/ Proktolog mowil że mam końcówke od bytniczą podrażnioną ale wszystkie leki co daje nic nie dawaja pilem proctolact-m nic tez nie dawalo juz nie wiem co robic :/ po kazdym myciu jest ulga bo wszystko sie nawilza ale minie jakis czas np z 3 h i zaczyna znowu suchosc i swedzenie i tej pot czy kwas czy nie wiem co to leci :/ nie przyjemny zapach to ma ://

Gość gość
Dokladnie tak jak na zdjęciu :/