Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj syn jest nieznośny, naprawdę się boje, że wyrośnie na kryminalistę

Polecane posty

Gość gość

Ma 14 lat, na półrocze ledwo co wyszedł na dwoje prawie ze wszystkiego oprócz matematyki, fizyki i wf-u, bo tylko to lubi i innych przedmiotów się nie uczy wcale. Gra w nogę, cieszę się z tego, bo zawsze to jakiś ruch. To wszystko co dobre. W szkole jest pyskaty do nauczycieli, wykłóca się z nimi, ostatnio pobił kolegę, ale to nie najgorsze, podejrzewam, że próbuje narkotyków... Kupiłam test na wykrycie, ale nie chciał zrobić, zagroziłam, że nie będzie wychodził z domu poza szkołą i treningami, a on mi taką akcję urządził, że po szkole nie wrócił i do 2 rano go nie było, nie odbierał, myślałam już, żeby po policję dzwonić. Mąż zabrał mu telefon i dał jakiegoś grata, że może tylko dzwonić wysyłać SMS-y. Nie wiem czy to coś da, urządził dzisiaj wieczorem jak zabronilismy mu wyjść taka awanturę, że myślałam, że oszaleje... Nie wiem już co robić...

Gość gość
A przylejcie pasem kilka razy to będzie chodził jak w zegarku

Gość gość
To dopiero początek. Będzie jeszcze gorzej.... Ale najważniejsze że ma pasję. Trzeba przeczekać.

Gość gość
No ktoś tych meneli, żuli i kryminalistów rodzi, z nieba nie spadają. Przeklęte masz łono, to pewnie kara za jakieś przewiny.

Gość gość
Pewnie mieszkacie w jakiejś patologicznej okolicy gdzie jest duże zagęszczenie różnego elementu. Może warto pomyśleć o zmianie miejsca zamieszkania (niekoniecznie na stałe). np głęboka wieś zabita dechami.