Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadzieja120

Mozliwe ze jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość Nadzieja120

Miała moze któraś z Was taka sytuacje ? Spóźniał sie Wam okres, zrobiliście test. Wyszedł negatywny a jednak okazało się ze ciąża jest ? Ja mam spore spóźnienie, bo juz 15 dni, 47dc wcześniej cykle regularne dosc, 28-32 dni a miesiaczki ani widu ani slychu teraz, robiłam test negatywny. Co jest ?

Gość gość
Jak po takim czasie test jest negatywny, to nie ma mowy o ciąży

Gość gość
Test z pewnoscia po takim czasie bylby pozytywny. Moze bhcg z krwi dla twojej pewnosci?

Gość Nadzieja120
Dodam że test nie był całkiem rano. Czy to moglo mieć znaczenie ? Czy możliwe ze to byla jeszcze wczesna ciaza i jej nie wykryl test ? Sama nie wiem juz. Mowcie jak to u Was było

Gość gość
Ja robilam test w dzień w pierwszym dniu spodziewanej moesiaczki wyszla blada druga kreska. U ciebie to juz 15 dzien spoznionej miesiaczki nie ma znaczenia o jakiej poze zrobisz test druga kreska bylaby juz bardzo wyraźna

Gość gość
Zrob jeszcze jeden test a jak wyjdzie znowu negatywny to do lekarza. Byc moze ze masz inne zaburzenia miesiaczkowania niz ciaza

Gość gość
Może masz zbyt małe stężenie hcg albo to jest wczesna ciąża albo inny powód spóźnienia niz ciąża. Zdarzaja sie przypadki ze kobieta w ciazy jest, lekarz potwierdza a test nadal negatywny. Kazdy organizm jest inny. Zrob jeszcze jeden test a tak czy siak udaj sie do lekarza