Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieczerka

Przystojny facet

Polecane posty

Gość Pieczerka

Od jakiegoś czasu mam taką fantazję, żeby przespać się z naprawdę przystojnym facetem. Marzy mi się krótki romans z elganckim, zadbanym i wysportowanym mężczyzną. Problem w tym, że ja jestem raczej przeciętna, zdecydowanie nie w typie modelki. Myślicie, że mimo to może mi się udać zaciągnąć takiego przystojniaka do łóżka? No i gdzie go szukać?

Gość gość
ja mam tak jak ty, kiedys chciał mnie dosłownie zaliczyc taki przystojaniczek, po prostu seks bez zobowiazan, zeby bylo ciekawiej - w plenerze, w lesie...oburzylam sie, spławiłam,, a teraz zaluje z perspektywy lat, co mi z tej cnotliwości teraz, gowno, cnotka niewydymka

Gość Pieczerka
Dokładnie tak, seks bez zobowiązań. Niedawno skończyłam paroletni związek, przez cały ten czas żyłam zgodnie ze wszystkimi normami, przykładna matka i dobra partnerka... tylko problem w tym, że wcale nie byłam szczęśliwa w takim układzie. Nie mam teraz czasu, ani cierpliwości na budowanie żadnych poważnych relacji. A taka luźna znajomość urozmaiciłaby mi trochę to nudne, poukładane życie.

Gość gość
spróbuj na portalach erotyvznych typu zbiornik, datezone, wbrew pozorom tam nie ma samych nieudacznikow i desperatów tylko masa naprawde fajnych facetów, duzo z******tych malolatów studentów, zonatych po 30