Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Volwerin

Jestem zawiedziony tym portalem

Polecane posty

Zarejestrowałem się i myślałem, że poznam kobietę z którą porozmawiam na konkretne tematy, ale się zawiodłem - zero odzewu. Stwierdziłem iż większość bywalców to prawdopodobnie małolaty , trole i geje. Mnie interesują kobiety od 30 do 50 lat, ale niestety nic z tego. Pozdrawiam wszystkie nieliczne kobitki.

Gość gość
Pozdrawiam 🌻

Gość gość
Do powyższego opisu dodam tylko że z facetów to jeszcze żonaci którym znudziła się żona.

Gość gość
Jesteś zawiedziony nie ''portalem'', tylko ludźmi. Po drugie, stosujesz uproszczone myślenie i przerzucasz swoje frustracje na innych. Nie poznasz kobiety, bo jesteś toksyczny. Zrozumiałe? No to bywaj.

Gość gość
I chcą pogadać na konkretny temat: gdzie i kiedy.

Gość gość
No właśnie, jeden post i od razu widać że malkontent i marszczy nosek. A od marszczenia noska są kobiety. Przecież. *^*

Gość gość
Autorze, konkretne tematy czyli jakie ? Faceci na tym forum wbrew pozorom (kobiece forum ) sa w większości, ale kobiety też się tutaj znajdują.

Gość Carycka
Dużo tu zasrywaczy, niestety.

Gość gość
np. dragon :O

Gość Cloud_Dancing
Kolejny frustrat...

Gość Carycka
Ja lubię czasem zerknąć na tematy mamusiek, mimo iż sama Nie mam dzieci i te topici mnie nie dotyczą, ale... fajnie się czyta ich wpisy, calkiem sporo fajnych kobitek na kafe

Gość gość
ja szukam dojrzałego do pogadania a nie chłopaczka

Gość gość
niekoniecznie, sexem ekscytuje się do ok 30 , potem to smakowanie i docenianie innych walorów

Zraz ktoś widzi sfrustrowanego faceta, albo obraża bez potrzeby, a ja taki nie jestem

Gość gość
A byłeś w Namysłowie?

Gość gość
kobit matole tu nie ma ale sa pedały z pryszczatymi d****i,którzy pozują na wyluzowanych cwaniaczków:-D

Gość gość
jestem kobietą w tym przedziale wiekowym :classic_cool:🖐️

Gość gość
nie daj się nabrać,pedały udają baby i walą gruchy pod wpisy takich jak ty,człowieku ogarnij się i zastanów czy na takiej s*******inie możesz poznać kobietę :-D

Nikt nie marszczy noska - tylko oczekuje na kontakt kobiety , która wie czego chce. Jestem samokrytyczny, ale kobietom się podobam, a to, że znalazłem się na tym portalu tłumaczę iż każdy ma jakieś swoje sexowne zabawy i upodobania, jednak nie zawsze możliwe do realizacji w realu. Nikt nie ma wypisane na twarzy "kobieta uległa", a niestety ostry sex może być źle odebrany przez partnerkę.Zawsze mogę dać fotkę do weryfikacji, że nie podszywam się pod nikogo. Pozdrawiam te kobiety, które to rozumieją