Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pozwoliłybyście mężowi myć roczną córkę czy to nie pachnie pedofilą

Polecane posty

Gość gość
Wiele tak jak ty jest ograniczonych umysłowo! Znam młodą kobietę co uurodziła mężowi 4 dzieci a mąż jej nie widział nigdy nago. J*******a babka bo obcy faceci ginekolodzy i cały personel medyczny miał prawo do jej intymności aby nie mąż szok! Mój jest zawsze przy każdym badaniu krocza nawet w szpitalu mam do obecności męża prawo. Wspierał porody i chodziło by dopilnował nas jak i to bym po porodzie zaraz karmiła piersią bo to jest siara niczym antybiotyk. Mąż po dwóch dobach wróciłam do domu prał sprzatał i kąpał obie córki. Gdy miałam nadwyżkę pokarmu z ochotą mąż ssał cyca podobało mi się to. Jak izolujecie męża w związku to albo pije albo was zdradza! Intymność to ja i mąż a nie ja i obcy facet ginekolog!

Gość gość
Moja ma 5 lat i często jej pomagam przy kąpieli. Nigdy mi przyszło mi do głowy łączyć tego z pedofilią. Tyłek też podcierałem po kupie:) Nie przeginajmy w żadną ze stron

Gość gość
gość dziś Jak ja Cię lubię. Zawsze mi się gęba cieszy, jak czytam o wspieraniu porodów i badaniu cipki. Nie przestawaj.

Gość gość
Muszę przyznać, że jest wyjątkowo kreatywna. Zawsze wpasuje się do tematu. :)

Gość gość
Lecz się.