Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobyć kobiete wagę.?

Polecane posty

Gość gość

Słyszałem że lubią lekko niedostępnych mężczyzn. Nie takoch co od razu proponują randke ale flirtuja, uwodzą. Czy to prawda? Wiem, że nie wszystko uzależnione jest od znaku zodiaku ale wydaje mi się, że trochę w tym prawdy jest. Proszę potraktować temat z dystansem. Już z jedną taką miałem przygodę i rzeczywiście to na nią działało.

Gość gość
Chyba większość kobiet woli takich mężczyzn, więc to nie kwestia znaku zodiaku.

Gość gość
Można to nazwać niedostępnych albo nie lubią ogólnie dostępnych takich męskich kur ef.

Gość gość
Nie lubią gdy mężczyzna jest zainteresowany nią i jej koleżankami też.

Gość gość
Moj facet był od zawsze zainteresowany tylko mną, d o tego zawsze z prezentem w dłoni choćby ciastko szampan,itd tak zdecydowanie taki typ ,do tego miły w obyciu, męski, fajnie ubrany,dobrze wyposażony. ..

Gość gość
Zadbany, oczytany, mega inteligentny, męski z dużym poczuciem humoru. Jako kobieta waga uwielbiam dyskutować na różne tematy, wiec nie mruczek, dużo też żartuje,więc z dystansem do siebie:)

Gość gość
Co byś jeszcze chciał wiedzieć? Facet musi do tego jeszcze ładna twarz bo Wagi są uzdolnione plastycznie ,ładny nos-nie garbaty itd. Ładne usta-nie cienkie albo małe, n ie lubią nudzic się, f acet musi bawić rozmowa i inteligencja.

Gość gość
A do tego Najwazniejsze-pracowity,zaradny,mieć ładne autko i tak jak w moim przypadku było za 2 tygodnie zaprosił mnie na...Majorke.

Gość gość
Autorze poddajesz się? Odezwij się, za wysokie kryterium?

Gość gość
Ogólnie twarz mam ładna, ciekawe rysy, dobry głos, tylko gadatliwy za bardzo nie jestem. Chyba że mam z kim i o czym pogadać.

Gość gość
Nadrobisz gadane jak się postarasz, kupisz zawsze coś małego tak aby nie z gola ręką być, spytaj się co lubi ? bo u nas to tak było że lubilismy wieczorkiem dobre winko,ciastko i on to wyczuł od razu,jeśli jesteś bez pracy i kasy no to może być fatalnie! Masz prace autorze?

Gość gość
Mam prace, właśnie tam ją poznałem :)

Gość gość
No naprawdę gadula to nie jesteś, wiec poznaliscie się w pracy tak? To wiele zmienia bo widujecie się codziennie w pracy więc nie ma problemu porozmawiać z nią, możesz zapytać ja w którym kierunku jedzie do domu,powiesz ze masz w tym samym i już jedziecie razem,a po drodze można by tak na lody,ja pamiętam jak mój facet zabierał mnie na lody,była taka lodziarnia że te lody to była poezja, z owocami,polewamy, wafelkami,napewno się skusi ,napisz coś wiecej o sobie,gdzie pracujecie,czy jesteś wysoki?jaki jest Twój znak zodiaku?

Gość gość
Jestem raczej średniego wzrostu, ale wyższy od niej o głowę więc tu nie powinno być problemu. Co do rozmów niby jedno miejsce, ale tak naprawdę mamy okazje tylko podczas przerwy porozmawiać. Ja jestem zodiakalnym skorpionem :)

Gość gość
Skorpion jest bardzo ambitny i pracowity,ma sporo zalet,potrafi kochać do końca życia jedna partnerkę ale też potrafi mieć kochanki na boku,nie lubi być oszukiwany, wtedy będzie się mści, lubi mieć pieniądze, t o tak zgrubsza o skorpionie,nie miałam partnera skorpiona miałam szefa,nasze relacje były poprawne,bardzo przeżywał jak musiałam odejść z pracy do innej,gdy dowiedział się gdzie narobil mi zgrzytow i musiałam znaleźć inna prace,trochę zakręcony był i zemścil się jak potrafil,poza tym inteligentny ,lubil gadać godzinami,pracowity,bogaty,sam dorobił się dużej kasy,nie miał szczęścia w miłości raczej,ale ta relacja może być udana,pasowali napewno będziecie do siebie,co okaże się później nie wiadomo bo Skorpion to mściwa bestia niestety,poznałam na własnej skórze, p o trafi być miły, rzucić kasa,niespodziewanie zaproponować wyjazd po lody albo ciastka ,później wpalaszowac to wszystko w aucie,fajny czas spędzony z tym gościem, n ie żałuję. Myślę że relacja będzie udana. Może wypowiedza się inne Wagi.

Gość gość
To jeszcze ja, myślę że gdyby umiał dotrzymać wierności życie inaczej by mu się ułożyło, a le niestety legendy o sobie sam rozpowszechnial chętnie, wiec miał co chciał na własne zyczenie,kobiety nie lubią być zdradzane p o za tym ok.Facet.

Gość gość
Jeszcze jakieś uwagi? Jakim zachowaniem można taką zdobyć?

Gość Cooliberek
Szczeroscia nie obluda

Gość gość
Krótko na temat,hej he

Gość Cooliberek
Bo nia jestem , nie lubie np. chamstwa wrecz nie cierpie

Gość gość
jak zdobyć? na wagę

Gość gość
Ja też jestem Waga-Koliberek,a ten Skorpion to mój szef,w dodatku poza krajem więc dużo opcji nie miałam, dodatkowo facet był bardzo zmienny ,raz obiecywał coś, później zmieniał zdanie,było nawet tak że nie chciał zapłacić to co miał dać dodatkowo,a było tego trochę na tamte czasy,więc i ja musiałam go wypi...,umówiliśmy sie więc był szczęśliwy, dał mi moja kasę w zamian za dalszą pomoc,kupił dobrego szampana,ja z tym szampanem i kasa oczywiście w nogi,niedaleko czekało na mnie autko,myślicie że odpuścil? Gdzie tam, gonił mnie skubaniec aż się wywrócił! Niezly cyrk byl,wierzcie mi, ale kasę mi oddał i szampana postawił, ktorego oczywiście zabralam że sobą.

Gość gość
Jestem wagą i męczą mnie tajemniczy faceci, śmiesza mnie i źle się z takimi czuję. Lubie ludzi z sercem na dłoni, dobrych i kulturalnych. Takich którzy potrafią zaopiekować się kobietą i zadbać o nią, a waga już się za to umie odwdzięczyć.

Gość gość
Tak to prawda,mam tak samo,nie znosze ciagle gonic zajaczka.

Gość gość
A tak z ciekawosci Wago,jaki znak zodiaku pasuje ci najbardziej? Ciekawa jestem.

Gość gość
Czyli ile wag tyle opinii.

Gość gość
Wagi niesamowicie wrazliwe osoby z nadmiernym poczuciem (nie)sprawiedliwosci. Idealiści. Cenia tez wrazliwosc i inteligencje u innych, nie znosza manipulacji. Sa tez minusy, np. problem z szybkim podejmowaniem decyzji, zbytnia analiza wszystkich zdarzen wynikajaca chyba z nadwrazliwosci. Jak zdobyc Wage? Uczciwoscia zamiarow, inteligencja i skromnoscia. Najlepsze meskie znaki dla Wag to Skorpion i Lew.

Gość gość
Ja widzę tu identyczne opinie,czy my czytamy te same posty?

Gość gość
lubię Skorpiona i Lwa,ale na męża wybrałam sobie Kozła.

Gość gość
Slromny jestem, inteligentny też. Chuba mam szansę w takim razie?