Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży rozstałam się z partnerem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mój partner jest ode mnie starszy jego wcześniejszy związek polegał na tym ze od noworodka wychowywal z inna kobieta jej dziecko później ona wróciła do ojca swojego dziecka od tego czasu i ich rozstania minęło już 3 lata mój partner bardzo to przeżył obecnie jestem z nim w ciąży myślałam że to wszystko zmieni że on o nich zapomni bo ja dam mu rodzinę i nasze maleństwo mieszkamy razem od roku wszystko byłoby cudownie gdyby nie to że on pisze do swojej byłej SMS dzień dobry i dobranoc do tego dziecka ale mimo wszystko na jej nr ja postawiłam sprawe jasno że sobie tego nie życzę że albo ja i nasze dziecko albo jego była i SMS do tego dziecka, a on wybrał SMS do nich ponieważ twierdxi że tak pokazuje ze pamieta o tym chłopcu ale mnie to zupełnie nie interesuje wyprowadzilam się od niego już 4 dni temu napisałam mu dziś że to koniec a on : twój wybór. Czy sądzicie że przesadzam czy mam w zupełności rację i lepiej już zostać samotna matka niz z dupkiem który żyje inna rodzina obca

Gość gość
Jak ma dziecko to normalne ze popwinnien sie interesowac.Ale nie dorzeczne by utrzymywal tak bliskie relacje z byla.

Gość gość
Dobre zrobiłaś

Gość gość
haha ha prowo

Gość gość
Jedno zdanie w dziesięciu linijkach bez znakow przestankowych,uff,nie chce się czytac przez to.

Gość gość
przecież on ma dziecko wiec jak niby pisze do obcego? ty jesteś tak samo obca jak tamta kobieta,to o co walczysz?

Gość gość
Tamto dziecko nie było jego. Czytajcie ze zrozumieniem.

Gość gość
no i co z tego? czuje widać przywiązanie jeśli iles czasu z nia i dzieckiem był.

Gość gość
Ale on już 7 miesięcy nie widział sie z tym dzieckiem oni mają go gdzieś. Nauczyli się żyć bez niego to dlaczego mój partner nie może żyć bez nich? Tylko w tym widzę kłopot

Gość gość
Pytanie ile lat byli ze sobą i czy była w ogóle życzy sobie, żeby jakiś "wujek" zawracał głowę jej dziecku. Dziecko ma swojego ojca, więc nie rozumiem czemu twój facet wtrynia się w inną rodzinę?!