Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko ma taki syf w pokoju ze glowa mala

Polecane posty

Gość gość

Sama z siebie nie posprzata.A jak posprzata z przymusu to upycha wszystko gdzie sieda .Wlasnie teraz jest wojna bo b taki syf, karteczki karteluczki, d**erelki male walaja sie wszedzie.W biurku porzucane wszustko bo zabawki, puzle co sie da. Nie mam sil juz do tej dziewczyny.

Gość gość
no i jak nauczyłaś do tej pory, wuj nie matka, pozbawić ciebie władzy rodzicielskiej

Gość gość
Ona pewnie nie ma siły do takiej matki. Dorosła jestem i mam na biurku to samo co twoja córka. Ważne że JA się w tym orientuję, inni nie muszą.

Gość gość
zaproś jej kiedys koleżanki na taki syf

Gość gość
Nie dramatyzowałabym, Ja i corka to tez balaganiary,m potrafimy sie sprezyc i pospzratac, poza tym orientujenmy sie we wlasnym balaganie. Najwazniejsz nie robic balaganu u kogos innego. Sa istotniejsze sprawy w zyciu,

Gość gość
No i co z tego autorko, lepiej naucz córkę niezależności aby umiała zarobić na siebie i panią do sprzątania, to bardziej przydatne umiejętności niż błysk w pokoju

Gość gość
Wczoraj kolege zaprosila.A sterta na srodku pokoju.

Gość gość
Jak bym czytała o mojej... Moja ma 6.5l prośby groźby nie pomagają. Juz 5 dużych worków wyniosłam do piwnicy. I nawet o nie nie zapyta. Dba tylko o gry planszowe.