Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikagin

zamienniki do drukarki jakie kupujecie?

Polecane posty

Gość mikagin

jakie stosujecie zamienniki do drukarki? za oryginaly chyba nie warto przepłacać

Gość gość
Ja mam ricoh sp112. Oryginał ok 150 zł za cały wkład, wkład zamiennik jakieś 50 zł. Dlatego kupuję tylko toner - ok. 20 zł. Wystarcza na ok 1000 szt. Wydruku mono. Dodatkowo chip. Albo taki za 5 zł z limitem wydruków albo taki no-limit za 30 zł.

Gość holo
do brothera kupuję active jety, sporo drukuję zdjęć i zalezało mi na dobrej jakości zamiennika, te sprawdzaja się w 100%

Gość dobbik
też znam AJ, najlepsze, drukuję na nich już 5 lat i drukarka dalej dziaął, nic się złego z nia nie dzieje

Gość gość
Zamienniki zarówno tonerów jak i tuszy do drukarek oferuje https://www.sklepmk.pl/. Przede wszystkim sprawdzone marki produktów i dostępne cenowo. Wychodzi bardziej ekonomicznie niż przy drukowaniu na oryginalnych materiałach eksploatacyjnych.

Gość velzon
nie znam nikogo kto by drukował na oryginalnych tuszach, to sie totalnie nie opłaca, koszt wysoki a podobną jakość można mieć dużo taniej

Gość levilka
zaraz po skończeniu startowch tuszy zaczęlam drukować na active jet i już tak zostało, drukuje się na nich wyraźnie, nie rozmazują się, mają dobrze zasycone kolory, dla mnie mocne 5/5