Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam wątpić w miłość

Zawsze dostaje kosza, mam juz tego dość

Polecane posty

Gość zaczynam wątpić w miłość

Jestem w tragicznej dla mnie sytuacji, po raz kolejny dostałem kosza, a ja się tak strasznie zakochałem,nie mam na nic ochoty. Miałem nadzieje ze w końcu po kliku koszach teraz będzie w końcu dobrze, bo gadało nam się super, spotykaliśmy się, byłem w stanie zrobić dla niej wiele, bardzo wiele, ona wiedziała, ale powiedziała, że koleżeństwo okej bardzo chętnie ale żebym nie liczył na nic więcej. Co robi źle?

Gość gość
Znalezenie dla siebie partnera jest mega trudne. To nie kupno kolejnej bluzeczki, czy smarfona. To musza znalezc sie dwie osoby idace w tym samym kierunku. Jesli tak spojrzysz na to, to uzmyslowisz sobie, ze trud w szukaniu tej osoby jest tego wart. I nie zniechecisz sie. Bo stawka jest twoje szczescie i szczescie tej osoby. Nie poddawaj sie. Tylko wiara i samozaparcie doprowadza cie do celu. Gdzies tez jest kobieta, ktora szuka takiego jak ty. Nie pekaj i pomoz sobie i jej. Powodzenia. Elena

Gość gość
Chodzi o to, aby była wzajemność.

Gość gość
zastanów się dlaczego tak jest, najlepiej podjedź do tego na luzie. Zajmij się swoim życiem, hobby, sport, praca, nauka, rób swoje, będziesz poznawał nowych ludzi i nie zauważysz nawet jak znajdzie sie obok ciebie odpoweidnia osoba :)

Gość gość
dziś byłem w stanie zrobić dla niej wiele, bardzo wiele, ona wiedziała xx I tu był Twój błąd, pokazałeś własną słabość i desperację, więc przestałeś być dla niej atrakcyjny. Kobiety gardzą słabymi facetami. Zapoznaj się z ideologią The Red Pill, po czym zabierz za swój rozwój i pasje. Miłość przyjdzie sama, tylko nabierz odpowiedniej postawy wobec kobiet.