Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mógłby wyglądać teoretyczny związek z kobietą której ideałem

Polecane posty

Gość gość

bym nie był,ale która z różnych powodów wybrałaby mnie zamiast kogoś innego.Raczej za stary jestem na takie przygody,ale ciekawi mnie myśl o czymś takim.

Gość gość
Byłby którki i nieudany

Gość gość
prawdopodobnie tak,ale teoretycznie można się pozostanawiać,czy są gdzieś na tyle poważni ludzie,że potrafiliby się na takie coś dobrać i to cenić

Gość gość
Sa takie opcje żeby to trwało długo -brzydka, stara, samotna baba z koszmarnym charakterem jest zdesperowana, żeby mieć kogokolwiek. Związek z taką to koszmar i szybko przekonujesz się czemu do tej pory nikt jej nie chciał -Jesteś bogaty i wykorzystywany finansowo

Gość gość
ja nie mówię z kimś obcym mi związek,ale tam gdzie byłoby widać różnice,ale gdzieś byłoby poważne podobieństwo

Gość gość
To tak wygląda większość normalnych związków, więc o co ci chodzi?

Gość gość
Właśnie, dwoje zaczyna wspólne życie, ważne by na wspólnych warunkach, akceptowany przez dwie strony.

Gość gość
I nie wiesz jak wygląda taki związek?

Gość gość
nie wiem,bo nie piszę o związku z kimś podobnym,bo to się rozumie samo przez się,ale o takim,gdzie wiele by nas łączyło,ale jakoś bylibyśmy z innych światów

Gość gość
Jak dwoje ludzi wiele łączy to są podobni

Gość gość
ja rozważam teoretycznie sytuacje,że z jednej strony wiele ich do siebie ciągnie,łaczy,ale z drugiej widać różnice,np.obracają się w innych środowiskach

Gość gość
szybko wejdzie frustracja

Gość gość
15.29 moglibyscie wiele się od siebie uczyc a plus miłośc byłaby i fascynacja

Gość gość
Mój mąż nie był moom ideałem gdy zaczęliśmy się spotykać. Ja mi sie chyba bardziej podobalam niż on mi - jeśli mówimy o wyglądzie. Zawsze bardziej pociagali mnie ciemnoocy bruneci, a on jest niebieskookim blondynem. Ale postanowiłam go nie skreślać i gdy zapytał czy chcialabym zostać jego dziewczyną zgodziłam się. Nie żałowałam tej decyzji nigdy bo jest naprawdę fajnym, ciepłym i zabawnym facetem i choć na początku nie byłam pewna swoich uczuć do niego to po jakimś czasie ta miłość przyszła i choć na początku nie byłam nim oczarowana wizualnie to później zaczął mi się podobać. Jesteśmy razem 13 lat, kocham go, pociąga mnie jako facet, lubię się z nim kochać, lubię z nim rozmawiać, wiem, że mogę powiedzieć mu wszystko. Cieszę się, że nie skreśliłam go na samym początku z powodu urody nie w moim typie bo straciłabym szansę na miłość.

Gość gość
to zycie pokazuje czy ktos jest ideałem czy nie