Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 10

do lata chudniemy

Polecane posty

Gość Danusskajus
Tez mam plan do lata rzucić kilka kg i zamierzam to zrobić także z pomocą gotowej diety, cateringu dietetycznego tylko ja zdecydowałam sie na Wygodną Dietę

Gość gość
Na mnie bardzo fajnie zadziałała dieta pudełkowa od optimal fit. Zamawiam ja sobie już drugi miesiąc i są widoczne efekty. Nie tylko na wadze, ale także na sylwetce. Myślę, że do lata spokojnie dojdę z tą dietą do upragnionej sylwetki.

Gość Paula090
Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: http://www.igortreneronline.pl

Gość gość
schudnę! Mam czas do sierpnia wtedy mam wesele siostry. Sama sobie dietę ustaliłam dużo piję wodę dobra jest na oczyszczenie organizmu. Jak mam chęć na słodkie szczególnie wieczorem albo chce mi się czegoś tak po prostu to zajadam jagody goi https://targroch.pl/pl/bakalie-owoce-suszone-i-kandyzowane/13-jagody-goji-suszone.html Kupuję od razu kilogramowe opakowanie. Goja ma dużo witaminy C i E w sobie więc zdrowa jest. Schudłam jak na ten moment 4 kilogramy, jeszcze 6 i będę zadowolona

Gość gość
ja już mam 3 kg mniej :P

Gość Chudsza
Ja cały czas ćwiczę. Schudłam na pewno z 5 kg. Niedługo pójdę do dietetyczki i porównam sobie poziom masy tłuszczowej i mięśniowej z tym sprzed 2 miesięcy.

Gość gość
Slimunox działa chociaż wątpliłam. Wprawdzie to jeszcze nie koniec kuracji, ale sam fakt, że straciłam 10 kg 2 miesiące jest już dla mnie czymś niesamowitym. Gdyby tylko udało się to wszystko utrzymać po kuracji... Inne życie!