Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta02xd

Za duża łechtaczka

Polecane posty

Jestem 16-letnią dziewczyną z bardzo dużą łechtaczką (większą niż moje wargi sromowe), która sprawia, że nie mogę oddawać moczu bez bólu. Ginekolog powiedział, że moja łechtaczka powinna zostać amputowana, ponieważ jest to jedyna możliwość uleczenia bólu i wyglądania jak dziewczyna. Poszłam do innego ginekologa, aby usłyszeć jego opinię. Powiedział, że amputacja łechtaczki nie jest konieczna, ale nie wie, czy da się inaczej rozwiązać ten problem. Nie wiem, co jest dla mnie lepsze. Wizja braku bólu i wygląd normalnej dziewczyny jest fantastyczna, poza tym taka duża łechtaczka dawno już przestała być czuła, to tylko kawałek bolesnego mięska. Ociera mnie przy każdym ruchu. Ale myślę, że pozwolę usunąć moją łechtaczkę. Teraz mam kilka pytań dotyczących tej operacji - jaka jest wasza opinia? czy to jest wielka operacja? Jak długo muszę pozostać w szpitalu? Słyszałem, że część warg sromowych też jest usuwana. Czy po tym zabiegu mogę mieć orgazmy?

Gość gość
Facet marne prowo .

Gość gość
Ja usunęłam całkowicie i nie mam mieska ani kawałka. Orgazmy nieziemskie cały czas. Nawet kiedy idę czuję że za chwilę będę miała orgazm