Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie samemu

Polecane posty

Gość gość

Taki problem ze mam 21 lat i nie mam nikogo, rodziny też, wogóle, Nie lubie innych, w calym zyciu spoktalem tylko 2 osoby które lubiłem, probowałem z kims ze szkoly, ale po prostu ich nie lubie, i sie zle czuje czym to jest spowodowane?

Gość gość
Tym ze nie znasz ludzi ktorych lubisz. A ty? Przez jakich ludzi jestes lubiany, kim jestes, jak cie widza?

Gość gość
no nie wiem, ja sie zle czuje z nimi

Gość gość
to sie dowiedz

Gość gość
jak? nie wiem, oni są głupi, i niefajni

Gość gość
dzieciak

Gość gość
jesteś aspołeczny i tyle ja też trochę tak mam, z tym że lubię niektórych z pracy, mogę z nimi pogadać itp ale po pracy lubię być sama

Gość gość
ale ja juz nie moge wy.... nie lubie innych, ale brakuje mi kogos fajnego

Gość gość
a jestes na tyle fajny zeby fajni cie chcieli?

Gość gość
nie wiem

Gość gość
czyyyyyli nie, jeju ty nic nie wiesz John Snow

Gość gość
czytałem w książkach psychologicznych o nielubieniu ludzi bo też tak miałem,psycholodzy gadają,że takie MASOWE nielubienie ludzi oznacza,że osoba ma ogromne kompleksy i nie znosi ludzi dlatego,że teraz prawie każdy ma coś do powiedzenia i prawie każdy sie czymś chwali lub iskrzy,a autor strony sam pisze,że nie ma rodziny i przyjaciół ,więc powodzenie życiowe innych ludzi może go wkurzać z zawiści,bo on sam nikogo nie ma i denerwuje go,że inni mają to i tamto a on tego nie ma,stąd on nie lubi ludzi. ja też tak mam,ale walcze z tym,bo doskonale wiem,że poniekąd ja i inni jesteśmy od siebie zależni,bo jak ide kupić chleb a nie lubie ekspedientek to musze to jakoś ,,znieść'' i kupić ten chleb by nie zdechnąć z głodu,to samo jest ze szkołą i pracą. możemy dystansować sie od kolegów w pracy i szkole ale nie całkowicie bo jednak jesteśmy z nimi w pracy lub szkole i wspólnie pracujemy lub uczymy sie - można z nimi nie rozmawiać i nawet na nich nie patrzeć ale będziemy słyszeć ich gadke - nie da sie ich usunąć,takie jest życie. ja staram sie NIE MYŚLEĆ że ktoś ma rodzine i super prace a ja tego nie mam. ja zauważam to,że sam nauczyłem sie dobrze posługiwać angielskim a inni chodzą na kursy i przez swoje lenistwo nadal nic nie nauczyli się. trzeba nauczyć sie widzieć swoje umiejętności i zalety. to pomaga lepiej myśleć o sobie samym i usunąć kompleksy.

Gość gość
ale ja im nie zazdroszcze, są tępi, głupi , brzydcy