Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy postapilam nie fair w stosunku do przyjaciolki?

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, przyjaciolka 29. Przyjaznimy sie od dawna, zawsze mialysmy kontakt codziennie jak nie przez tel to przez smsmy czy fb. Ona ma meza, ja dlugo nikogo nie mialam, spotykamy sie bardzo czesto. Ja 1,5 miesiaca temu poznalam chlopaka mieszka dosc daleko ode mnie widujemy sie raz na 2 tygodnie(z nim), wiadomo że jesli sie chce kogos poznac lepiej to nie mam juz tyle czasu dla kolezanki by do niej codziennie pisac i dzwonic, teraz czesciej ona pisze a ja jej odpisuje i teraz najgorsze wczoraj przyjechal chlopak ze znajomymi,oni bawia sie normalnie w czasie postu ja nie i kilka razy odmowilam przyjaciolce wyjscia na impreze bo sie w poscie nie bawie, z nimi poszlam wczoraj bo co mialam zrobic, nie isc? i nie odpisywalam jej w ogole bo najzwyczajniej nie mialam czasu, zwiedzalismy z chlopakiem i jego znajomymi i bylismy na tej imprezie i w kinie. Dzisiaj rano napisala mi sms ze bedzie w moim miescie i czy mozemy sie spotkac, ja odczytalam, chcialam jej odpisac pozniej i zapomnialam o tym calkowicie, Oni juz jutro wyjezdzaja wiec zaproponowali termy, zgodzilam sie bo wiedzialam ze zobacze go dopiero za 2 tyg. I teraz do sedna, napisalam zyczenia urodzinowe bratu przyjaciowlki(ma dzis urodziny) a ten napisal mi ze nieladnie sie zachowalam, że jego siostrze jest bardzo przykro, ze ona ma meza od lat a zawsze znajdowala dla niej czas, ze odmawialam jej imprez a ze znajomymi chlopaka poszlam, ze odczytalam wiadomosci i zamiast odpisac kiedy ona czekala to zaplanowalam sobie termy z nimi i ze dziwi sie ze jego siostra utrzymuje kontakt ze mna bo jak bylam wolna i nie bylo znajomych to siedzialam na karku jego siostrze a teraz mam ja w d***e;/ a to zupelnie nie tak, chyba normalne ze chce poznac lepiej chlopaka i jego znajomych, to zle? przeciez jestesmy dorosli i nie musimy codziennie do siebie pisac, swiat sie nei skonczy. Co o tym myslicie?

Gość gość
jesteś idiotką nie przyjaciółką.

Gość gość
nie w porządku, mogłaś chociaż napisac

Gość gość
miał koleś rację, nie było chłopaka i nowych znajomych, pisałaś i dzwoniłaś codziennie a teraz nowa paczka i nagle nie musicie codziennie utrzymywać kontaktów? a jeśli chodzi o imprezę to przemilczę przy przyjaciółce nie imprezujesz w poście a przy nich nagle sie da?

Gość gość
chyba to normalne ze jak sie kogos poznaje to nie ma sie z kolezanka takiego kontaktu

Gość gość
Marna z Ciebie kolezanka, gach cie zostawi to będziesz sama jak palec.

Gość gość
przeciez ja jej nie olalam, tylko spedzam czas z chlopakiem ktorrego rzadko widze