Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niesforny Dyziu 23cm

Partnerze In Spe, gdzież jesteś?

Polecane posty

Gdzież się podziałeś, mój liryczny kochanku romantyczny jak powieść gotycka Twa głębia chwyta serce moje niczym fanfikowy blogasek o HP Twe oklepane metafory poruszają w mych trzewiach jakieś struny bynajmniej od gitary Twe enterowanie każdego zdania Twe inne irytujące maniery literackie Twa chłopięca naiwność że jakaś panna niewinna zrzuci swą bieliznę przy twych literach powabnych Brakuje mi ciebie chłopie i c/h/u/j.

Gość gość
Dyziu Twoje 23 cm zawiodły? Liczysz na Ina? :classic_cool:

Dyzine 23cm mają się świetnie i dziękują za zainteresowanie. Zdziwiło mnie tylko, że dziś nasz koleżka nie opublikował żadnego badziewego, pseudoromantycznego potworka literackiego. Ten pan sprawia, że mam ochotę przywalić mu podręcznikiem do poetyki normatywnej.

Gość Subtelna kusicielka
O mój Dyziu Wielkopały O mój wielki Ruchaczu śmiały Pytaj o mnie Mój ogierze I weź zerżnij mnie

Gość Wiszącytzyz
On by chciał a nie może I żaden poemat tu Nie pomoże :classic_cool:

O subtelna kusicielko o kobieto pięknooka Czyś ty durna jest ździebełko czy wyglądam ci na zboka? Dyzio ogier nie jest wcale on jest raczej osioł głupi i nie weźmie cię, lecz ale szybko brzydko cię upupi.

Gość Wiszącytzyz
Kto tu kogo uczy? Durną radą tuczy? Dyziu niechęć moją budzisz I zwyczajnie nudzisz :p Pokaż paukę albo spadaj I bzdur więcej nie gadaj

Gość niesforny dyziu 23cm
To nie niechęć mój waćpanie to zazdrości smak gorzkawy to jest żółci wylewanie Ptaszku mały i niemrawy Gdybym ja cię bardzo nudził to byś tego nie przeczytał Obyś zazdrość swą ostudził i garściami z życia chwytał ;*

Gość gość
Twoje 23 nie równa się z jednym słowem Ina przychlaście

Gość gość
No i Dyziu zostałeś pogrzebany jako ułom.

Gość gość
No nie wiem, charakterystyka In spe w dziesiątkę ;)

Jęki i stęki nawolywania, nie znalazły do rozmów-kompana..:( ..uderzenie w stół nie pomoże, ..kiedy nożyce tańczą na motorze, 😴 Dyzio 23 cm..? Dyzio brzmi zniewiesciale, 23 centymetry? .. Hmm zapomniales przecinka pomiędzy..niedbale? Czy ku chwale? Nadal kurde nie śpię. Rano wstanę wk******-na 😭🖐️

Gość gość
Sam śniadanie i opowiadaj sny.