Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowy_gość

Co zrobić jak rodzice dziewczyny mnie nie akceptują?

Polecane posty

Gość Anonimowy_gość

Rodzice mojej dziewczyny nie akceptują mnie i zakazują nam się spotykać(jest to już na tym poziomie że nawet nie mogą widzieć że chodzimy ze sobą). Nigdy nie zamieniłem z nimi nawet słowa , a do tego by mnie znienawidzić wystarczyło im że jestem dwa lata starszy od mojej ex. Ja i ona się bardzo kochamy i próbujemy sobie z tym poradzić . Lecz nie jest to najłatwiejsze aby się spotykać w całkowitej tajemnicy ponieważ dzieli nas 172 kilometry i widujemy się tylko w ferie i wakacje.

Gość Mężczyzna Myślący
Poszukać sobie innej kobiety z normalnymi rodzicami. Chcesz być naiwniakiem?

Gość Anonimowy_gość
@Myślący człowiek , Widać że nigdy nie miałeś dziewczyny którą kochasz

Gość gość
A co ta jakaś ex ma do tego? I nie zamieniłeś z rodzicami nawet słowa? dziwne

Gość Anonimowy_gość
Ponieważ oni nawet nie chcą mnie poznać , ja chcę ale oni nie .

Gość ciekawy_gość
Jeśli rodzice Twojej kobiety nie chcą Ciebie poznać, to poszukaj sobie szybko nowej kobiety, bo jej rodzice mogą skutecznie wytłumaczyć Twojej dziewczynie, że nie jesteś właściwym facetem dla niej!

Gość gość
Niektórzy rodzice, co mają wielkie mniemanie o sobie, nie chcą, by ich córki lub synowie spotykali się z chłopakami lub dziewczynami, którzy są biedniejsi, gorzej wykształceni, nie mają własnego pojazdu, dobrej pracy, czy - po prostu - uważają, że mentalnie taka dziewczyna lub chłopak będzie odstawał od ich córki lub syna, nie będzie pasować do rodziny albo próbować ich ze sobą skłócać. Autorze, jeśli czujesz lub wiesz, że oni do takich należą, to wątpię, czy coś zdziałasz, bo to, jak walka z wiatrakami. Rodzice, którzy chcą dobrze dla swoich dzieci, wspierają ich wybory, ale też i patrzą z uwagą na ten wybór córki lub syna. Starają się nie skreślać z góry wybranka córki lub syna. Normalny rodzic wie, co to za stres, kiedy próbuje się poznać rodzinę swojej drugiej połowy. Stara się to załagodzić, robić wszystko, by klimat był ciepły, miły. A rodzice Twojej dziewczyny robią Ci pod górę, i to ostro. Staraj się dążyć do spotkania z nimi, może nawet w miejscu publicznym. Pokaż, że jesteś godny zaufania, sympatii.

Gość Anonimowy_gość
Bynajmniej nie odstaje od nich finansowo , bo i ja i oni żyjemy na dość wysokim poziomie , a jak by nie wierzyli w to , to wtedy mogę im pokazać np moją talię kart wykładaną 24 karatowym złotem i potwierdzeniem z laboratorium.