Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaworowicz kopie ludzi w sądzie tu filmik

Polecane posty

Gość gość

Pani Jaworowicz potrafi być chamska.Oto filmik ,,Jaworowicz kłamie i kopie'' youtube :-D

Gość gość
widziałam filmik,powiem tak jej program to wiadomo że jest pod publike a tu to ona sie zachowuje bo facet ją wkużył

Gość Sprawa dla Nosacza
Pani Redaktur! Przyniesły, kazały podpisać, my nie czytali a teroz cza płacić.

Gość gość
ja tej baby nie lubie ona niby pomaga ludziom a jednocześnie oczernia tych drugich co nie są w studiu xd

Gość gość
Nosaczku! zobacz na filmiku ,,jaworowicz kłamie i kopie'' jak ona sie zachowuje.Ona wyzywa faceta, mówiąc,że on jest dla niej dnem.I to jest pani redaktor.:-D

Gość gość
Nawet mnie to nie dziwi, ona zawsze taka wrzeszcząca i narzucająca wszystkim, żeby jej było na wierzchu. Pamiętam kilka programów sprzed lat, że dosyć dziwnie niekiedy traktowała ludzi biednych i pokrzywdzonych, niby program był robiony o ich sprawach, a nie dawała dojść im do głosu, albo miała dziwne komentarze.

Gość gość
Haa, ale chamska i arogancka baba. Ma się za nietykalna, lepsza kastę, coś jak zasiedziali od komuny sędziowie. Jak dla mnie to ona jest zerem, tym bardziej jako dziennikarka która kręci reportaże sama się pcha w różne miejsca i powołuje na prawo dziennikarza, a innemu dziennikarzowi utrudnia pracę i każe wyjść! :D co za hipokrytka żałosna.

Gość gość
Przeciez ona sie nasmiewa z tych ludzi! Kiedys mnie to nawet bawilo, ale zmadrzalam i juz nie ogladam. To dno. Wysmiewa biednych, uposledznych, ciekawe czy kiedyś do jakiejś grubej ryby sie odwazy wystartoac. Ten program to raczej pu licystyka, a pani jest bardziej showmanka niz dziennikarka zreszta czest robi błędy językowe, nie wiem czy ma odpowiednie wykształcenie

Gość gość
do trzech osób wyżej. to prawda - ona ma dystans do tych adwokatów w jej studiu bo sie boi mądrować z równym sobie. najlepiej jest jej mądrzyć sie przy patologii - tam gdzie ona nagrywa program - zauważcie,że ona doskonale zdaje sobie sprawe z tego,że ci ludzie na wsiach są ZALEŻNI od niej,a nie ona od nich,bo to oni proszą ją o pomoc i dlatego ci ludzie muszą być jej posłuszni i ze wszystkim sie zgadzać.

Gość gość
O w innym filmiku zaprosiła sobie godnego jej showmena Rutkowskiego vel "rzeżucha" jak milusio sobie rozmawiają

Gość gość
Mówiąc szczerze, jako nastolatek dużo oglądałem jej programów, co tydzień się czekało i takie poczucie że ona tym ludziom pomaga. Ale z wiekiem coraz mniej mnie to przekonywało co ona robiła i coraz bardziej wkurzało. Od kilku lat nie oglądam, a teraz ta wrzutka z sądu to już kropka nad "i", ze ta baba jest nic nie warta i musi mieć mocne wtyki, że tak sobie pyskuje i dalej siedzi w TV.

Gość gość
do 21.08 bo ta stara bździągwa boi sie rutkowskiego i dlatego ,,gra'' inteligentkę,a do innych ludzi mówi ,,ty chamie'' - to sie nazywa WYBIÓRCZY SZACUNEK DO LUDZI - czyli p.jaworowicz szanuje tych co są w telewizji i swoich gości w studiu a obcą babe na ulicy potrafi potrącić łokciem i powiedzieć do niej ,,precz ode mnie lumpiaro,jestem panią jaworowicz,kobietą sukcesu i dziennikarką,nie jestem takim dnem jak ty''. :-D

Gość gość
gość tam dał dobry komentarz: "Dałem łapkę w górę, bo wiem, że pani Jaworowicz to owoc PRL-u i łże jak pies."

Gość gość
Kiedys bylam naiwna i wierzylam, ze to dobra reporterka a ona robi show z biednych ludzi, to podłe :( myślę, że jest dla niej w tv miejsce tylko dlatego, ze: A) to taki telewizyjny folklor jak klan i familiada B) redaktor naczelny tvp nie oglada odcinkow tylko wierzy opisowi ramowemu

Gość gość
Kiedys powiedziala "ubierz kurtkę" to zwrot po, którym można rozpoznac osobę z nizin, bez duzych aspiracji. Nie wyobrażam sobie aby dziennikarz robił błędy gramatyczne, ortograficzne.

Gość gość
Odchodząc od tematu kopania, ale zostając przy Jaworowicz i nogach, to zawsze mnie śmieszyło jak ona kurna siedzi, bardziej leży ze skręconymi nogami. Co według mnie, ani ładnie nie wygląda, ani tym bardziej zdrowe dla kręgosłupa.