Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłotnia z mężem. Kto miał rację?

Polecane posty

Gość gość
09:06 Twoje paranoje i to, że patrzysz na świat przez pryzmat wydarzeń z przeszłości, nikogo nie interesują. Musisz sobie z nimi poradzić sama. Naucz się szacunku do męża. TO jest podstawa w życiu, a nie puszenie się pracą. Natomiast, skoro już ją masz, to pilnuj jej i swoich spraw.

Gość gość
To nie ją paranoje. Pracuje bo chce i kocham to co robię, nie po to studiowałam, zresztą teraz kończę kolejny kierunek żeby siedzieć w domu. Z niczym nie muszę radzić sobie. Po prostu chce wiedzieć co dzieje się w naszym życiu, z naszymi pieniędzmi.

Gość gość
09:15 Przeczytaj uważne dwa moje powyższe komentarze i postaraj się zrozumieć, ponieważ nie będę się powtarzać. Nikogo nie interesuje Twoje infantylne chciejstwo. Pozdrawiam.

Gość gość
Przepraszam ale nie będę dyskutować z kimś kto dyskryminuje kobiety.

Gość gość
Babka chce wiedzieć co się dzieje z ich sytuacja finansową, a wy jej wmawiacie, że nie ma szacunku do męża. U was sprawy finansowe się ukrywa przed drugą stroną? To super małżeństwa macie.

Gość gość
09:24 Natomiast ja nie powinienem z kimś, kto nie posiada elementarnej kultury osobistej i szacunku do własnego męża ;) Właśnie dlatego kobiety są dyskryminowane. By wymagać poważania i posłuchu, najpierw należy samemu stanąć na odpowiednim poziomie.

Gość gość
W taki razie stań na odpowiednim poziomie.

Gość gość
09:29 Ot kolejna, nie potrafiąca czytać ze zrozumieniem. Kogo interesuje, czego chce Autorka? Praca jest męża, jest jego sprawą, i nie ma on w obowiązku udzielać żonie żadnych informacji w temacie, jeśli taka jest jego wola.

Gość gość
09:31 Twój wizerunek już jest przykry. Żegnam, współczując mężowi.

Gość gość
Dupa jest jej i ma prawo dawać ją na prowo i na lewo bez wiedzy męża bo taka jest jej wola co ty na to ?

Gość gość
Drugie dziecko pod sercem.... a nie możesz napisać ze jesteś w ciąży? Jak już coś to dziecko masz teraz koło jelit a pod wątroba i żołądkiem

Gość gość
a ja mojemu ufałam w 100% a on dla mojego dobra ukrywał przede mna problemy w firmie, dowiedziałam sie o nich jak komornicy zaczeli pukac do naszych drzwi, latami mielismy problemy, nasze małżeństwo tego nie przetrwało. A gdyby był ze mna szczery mozna by było działać i uniknac komornikow i długów.

Gość gość
Równie dobrze zadzwoniła kochanka.

Gość gość
Tak kochanka facet zrobił żonie dziecko na stowe ma kochankę jak w domu dobre bzykanko.

Gość gość
Oboje[i ja i mąż] mamy odpowiedzialną pracę, ale mamy też zasadę -problemów zawodowych nie poruszamy w domu, chyba, że miałyby nasze życie przewrócić o 180 stopni. I ja, i mąż prowadzimy własną działalność, mamy rozdzielność majątkową, zawsze któreś z nas będzie w stanie utrzymać 2 dzieci.