Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćEwelinka

Zatruwanie życia przez byłą męża

Polecane posty

Gość GośćEwelinka

Jestem w zwiazku z facetem po przejsciach , ktorego zona zdradzila bo jak sie potem dowiedzial " ten typ tak ma" i doszlo do rozwodu. Z ich malzenstwa jest corka którą wszyscy probujemy jakos wychowac . Eks zonka juz ma kolejnego partnera a my mamy oprucz jego corki jeszcze dwojke swoich dzieci. Urodzilam je rok po roku tak ze Adaś ma teraz 1,5 roku a mała Wiktoria dopiero 2 miesiace. Gdy urodzil sie Adas to juz byly schody bo eks robila wszystko zeby ich corka (Lena) byla najwazniejsza. Ciagle dzwonila o cos , wypisywala smsy . Dostala ochrzan nawet od meza ze ma skonczyc z tym wydzwanianiem , nawet uslyszala "s********j" . Ale ona wciaz swoje bo mysli ze ma przewage bo mają córke i koedys mu nawet wykrzyczala ze to przeciez Twoje dziecko itp. Lena byla chora i Eks nawet nie mogla sobie poradzic z tym i do mojego wydzwaniala ze ma z nia isc do lekarza. Jak sie dowiedziala ze na swiat ma przyjsc Leny siostra to dopiero teraz mamy jazde. Bo juz jej corka ma "rywalke" . Tak nakreca Lene ze ta juz sama robi wszystko zeby byc najwazniejsza, stala sie nieznosna i kaprysna. Gdy jest u nas to zamiast mi pomoc jako starsza siostra (8lat) to robi pod górkę. Masakra. A za matką jest bardzo i nie ma opcji o calkowitej opowce nad nią. Ja nie mam zamiaru jej odbierac matki bo nie o to chodzi przeciez. Tragedia kobiety , nie polecam pakowania sie w taki zwiazek , sama myslalam ze to bedzie inaczej ale ta byla to p**********a baba. Ona rozwalila malzenstwo wiec o co jej chodzi. Ja im nie rozwalilam tylko ona sie puściła

Gość gość
powiem krótko - nie pozbędziesz się jej. trzeba było nie brać sobie rozwodnika po przejściach. po co wybrałaś sobie kogoś kto ma dziecko z inną? jest mnóstwo facetów bezdzietnych. teraz albo sie z nim rozejdziesz,albo będziesz miała teatrzyk z byłą żoną do końca życia,bo ona teraz będzie robić ci na złość przy użyciu córki którą ma z twoim partnerem. nie rozumiem kobiet pakujących sie w tak chore związki i układy. przecież to było do przewidzenia.

Gość gośćEwelinka
Wiem właśnie:( ale uwiez mi ze tak nie bylo . Ona miala gacha, potem kolejnego i jak sie pojawily moje dzieci to to sie zaczelo. Nie wiedzialam ze tak bedzie. Nie zaluje bo mam swoje kochane dzieci i nie wyobrazam sobie zeby ich nie bylo. A kazdy popelnia jakis blad w zyciu, na zlej drodze stanie. Mialam przed moim mezem innych partnerow, kazdy mial jakies wady. Stwierdzilam facet z dzieckiem, trudny wybor ale to jest ten jedyny . Takze nie potrzebuje komentarzy typu : po co sie za takiego zabralas. Gdyby kobieta wiedziala ze ją facet bedzie lał to by sie z nim wiązała? Raczej nie.

Gość gość
Była zona powinna udać się do psychoterapeuty, bo ewidentnie ma jakiś problem z psychiką

Gość gość
jak dla mnie to jesteś kobietą ,,bardzo słabą osobowościowo''. po cholere wiązałaś sie z dzieciatym facetem wiedząc,że jego była żyje? to było do przewidzenia,że ona będzie pomiędzy wami,bo ona też ma z nim dziecko. w polsce jest multum bezdzietnych,pracujących facetów i mogłaś sie z takim związać. ja bym nigdy w życiu nie związała sie z dzieciatym bo samo to,że jest PO ROZWODZIE daje już dużooooo do myślenia i ja bym z takim nawet nie zaczynała. a ty sie wpakowałaś w patologiczny układ. ja ci dobrze radze - zabieraj swoje dzieci od niego i wyprowadź sie. wynajmij osobne lokum a jego zostaw z córką. podejrzewam,że jego była chce z nim być i to co ci radzę jest dla ciebie zbawieniem. chyba,że wolisz zostać i sie męczyć z tą babą do us*ranej śmierci.

Gość gośćEwelinka
Problem ma ze sobą i to wielki . Jest taką osobą, że byście nie chcialy znac takiej jebnietej baby. Wiem zapytacie : to dlaczego sie z nia związał? Bo ma dar bajerowania a Lena byla najprawdopodobniej wpadką wiec szybki slub cywilny . Dwa i pol roku zwiazku i rogi zaczela pokazywac . I do 3 urodzin Leny juz skoczylo sie ich wspolne zycie

Gość gośćEwelinka
słabą osobowościowo? co Ty bredzisz. Czyli facet po przejsciach nie ma prawa juz do milosci tak?

Gość gośćEwelinka
Jeszcze zeby siebie dobic to powiem tak ze tesiowa jeszcze broni Eks bo ona sie przeciez martwi o swoje dziecko . I mowi mi: ty bys sie nie martwila ? No pozdro . Bo dla nej Lena jest najwazniejsza i poszkodowana i biedna z rozbitej rodziny. A ja musze buc wyrozumiala bo to dla dobra Leny . Wiem ze sie wpieprzylam , teraz to juz jest po ptokach

Gość gość
ewelina! to prawda. jesteś bardzo słaba osobowościowo bo lgniesz do facetów słabych ,,takich po przejściach i przegranych''. pakujesz sie w takie związki bo jesteś słaba i lepiej ci żyć z facetem też słabym niż z facetem mądrym,ustawionym i wykształconym. ty byś bała sie faceta z pozycją - nawet nie miałabyś o czym z nim rozmawiać. a z tym półgłupkiem jakoś sie dogadujesz. wy wszyscy jesteście siebie warci - jego była żona też. jak chcesz coś zmienić w swoim życiu to odejdź od niego i zwiąż sie z kimś normalnym (z kimś bez dziwnych PRZEJŚĆ).