Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem deska. Przegrałam życie.

Polecane posty

Gość gość

I mój mąż przez to też. Kocha mnie, więc i akceptuję, ale już wiem, że lubi cycatki. Chciałam się tylko wyżalić. Choć to nie moja wina, to czuję się winna, że marnuje mu życie itd... Nie wiem czy są atuty, które potrafią zrekompensować brak cycków...

Gość gość
To, że tu czy tam masz mniej wcale nie oznacza, że czegoś Ci brakuje :)

Gość gość
Skoro ozenil sie z Toba taka to znaczy ze mu brak biustu nie przeszkadzal. Zawsze mozesz troche przytyc albo ostatecznie wstawic sztuczne.

Gość gość
Istnieją operacje wiesz?

Gość gość
Fuj, sztuczne... Wolę kobietę bez piersi niż z silikonem.

Gość gość
Mhm. A mi jedzie czołg po düpie. Czyli tam gdzie byłeś i gdzie gōwno widziałeś. Operacje właśnie są dla takich kobiet.

Gość gość
Myślałam o operacji nieraz już. Ale bardzo się boje. Nawet nie mam nikogo kto mógłby tam przy mnie być i odebrać mnie do domu...

Gość gość
gość dziś Mhm. A mi jedzie czołg po düpie. Czyli tam gdzie byłeś i gdzie gōwno widziałeś. Operacje właśnie są dla takich kobiet. x Takiej wulgarnej patusiarze to i seria operacji nie pomoże. Jak widać ani w głowie, ani wyglądu.

Gość gość
gość dziś Myślałam o operacji nieraz już. Ale bardzo się boje. Nawet nie mam nikogo kto mógłby tam przy mnie być i odebrać mnie do domu... ??? aha to nie masz męża, no to ci nie wyszło.

Gość gość
To przykre że mając męża nie masz nikogo. Wręcz porażka. A bać się nie ma czego.

Gość gość
No Elo. Czy dwa zero. Nie popisuj się bajero bo i tak jesteś zero. Joł? Noł

Gość gość
gość dziś Fuj, sztuczne... Wolę kobietę bez piersi niż z silikonem. x No niestety. Wygląda to może i spoko, ale w dotyku lipa. W dodatku te bardziej naturalne implanty jakoś przewracają się w cycach tym laskom :o Ohyda. Tylko skrajne przypadki powinny robić takie coś.

Gość gość
Następnym razem jak coś wymyślisz, to dopracuj szczegóły ;)

Gość gość
gość dziś No Elo. Czy dwa zero. Nie popisuj się bajero bo i tak jesteś zero. Joł? Noł x Huhu. Wulgarna deseczka z nadmiarem męskich hormonów i rynsztokiem w pysku się oburzyła. Co robić?

Gość gość
Zmartwychwstała. Cud. Nad kafeteria.pl.

Gość gość
ość dziś To przykre że mając męża nie masz nikogo. Wręcz porażka. A bać się nie ma czego. x A kto tobie dał prawo do oceniania autorki? Sama lepiej w życiu nie masz, skoro najwięcej, na co cię stać, to hejtowanie w tak chamski sposób ludzi z anonima. Żenada. Twój brak wiedzy na temat skutków ubocznych tak poważnej ingerencji to już totalna żenada. Idź naganiać klientów jakiemuś konowałowi paszczuro.

Gość gość
Mam męża, ale on się nie godzi na operację. To jest ryzyko, poważna operacja, narkoza, ingerencja w ciało. On mnie kocha, rozumiem, że się boi. Też nie wysłałabym go pod nóż, tylko dlatego że mam jakieś inne preferencje...

Gość gość
Morda, bezwstydna, fałszywa szmato, żerująca na cudzej tragedii. Twoje teksty które serwujesz w moją stronę są żałosne. Czy ja jestem twoim psem że latasz za mną jak suka z cieczka? No nie sądzę. IGNORANCJA.

Gość gość
Myślę, że szczupła sylwetka (zapewne taką masz, prawda?) rekompensuje mały biust, przynajmniej w oczach Twojego męża. A jak tak bardzo chcesz mieć większy naturalny biust, to przytyj. Pisze Ci to gruba baba z biustem w rozmiarze 75E, która dekadę temu nosiła stanik 75A, ale za to kibić miała smukłą i prawidłowe BMI.

Gość gość
gość dziś Zmartwychwstała. Cud. Nad kafeteria.pl. x Buahahahahah. Wieczorno z kowbojki.pl myśli że z Nimfą pisze :D Już ostatnio był tam o tobie temat, że tu wchodzisz i jej szukasz. Mogłam zajarzyć, że piszę z tobą po poziomie nienawiści do ludzi i wulgaryzmów. Tobie już się całkiem w tej pustej pokiełbasiło. Nieszczęśliwa, że ktoś z zewnątrz wkroczył w twoje jedyne środowisko życia społecznego? :D Autorko, nie przejmuj się tekstami tego nieszczęśliwego babiszona. To osoba chora psychicznie.

Gość gość
gość dziś Morda, bezwstydna, fałszywa szmato, żerująca na cudzej tragedii. Twoje teksty które serwujesz w moją stronę są żałosne. Czy ja jestem twoim psem że latasz za mną jak suka z cieczka? No nie sądzę. IGNORANCJA. X Ty żerowałaś na temacie pedofilii i samobójstwa, wykolejony k*********e ze śmierdzącą kapą. Może właśnie dlatego ci się rodzą takie myśli w tym schizofrenicznym łbie. Nikt cię nie tyka i chodzisz po ścianach śmierdziucho. Mieli rację co do słowa wobec ciebie. Mam nadzieję, że za wszystkie swoje pedofilskie teksty i stalkingi skończysz w pierdlu k***o :)

Gość gość
Haha xD xD

Gość gość
gość dziś Mam męża, ale on się nie godzi na operację. To jest ryzyko, poważna operacja, narkoza, ingerencja w ciało. On mnie kocha, rozumiem, że się boi. Też nie wysłałabym go pod nóż, tylko dlatego że mam jakieś inne preferencje... x Oczywiście, że to jest ingerencja. Nie słuchaj rad chorej psychicznie ignorantki Autorko, sama widzisz, co ta wariatka w 23:43 wypisuje. Znam ją z innej strony, gdzie stalkowała niewinną dziewczynę. Tobie też już próbowała wzbudzić brak zaufania do męża i sprawić byś poczuła się niekochana. Strasznie się nad nią musiano pastwić, ale to nie tłumaczy jej zachowań. Musisz to wszystko dobrze przemyśleć. Ingerencja jest ogromna, więc musiałabyś bardzo tego chcieć, żeby zaryzykować. Koniecznie dobry lekarz i klinika.

Gość gość
W większości tylko łepki którzy cycki widzieli tylko w internetach rajcują się dużymi cyckami 90% dużych cycków jest fajna tylko w staniku po rozpięci kiedy sutki są na wysokości pępka wygląda to tak źle że dosłownie pala opada. Każdy normalny facet będzie rozumiał to że urodziłaś się z małymi i będzie to akceptował bo przecież nie masz na to wpływu. A nawet trafiają się faceci co uwielbiają małe cycki np. Ja

Gość gość
Przysięgam że jak żyje nie znam bardziej pop********ej i psychicznej kobiety co ty, histeryczko z psychoza. Gunwo też wp********z dla sekundy uwagi? Gardze tobą, k***iszcze żerująca na śmierci nastolatki. GARDZE. Widzisz? To dobrze. Mogę nawet to wydrzec na całe miasto.

Gość gość
A i atutem jest tez to że na golasa kiedy bardzo szybko się do niego odwracasz nie dostanie takim wielkim cycem po twarzy :-) I nie żartuję w tym momencie kolega mi opowiadał ze kiedyś to tak dostał ze aż go z ciapów wyrwało

Gość gość
gość dziś Przysięgam że jak żyje nie znam bardziej pop********ej i psychicznej kobiety co ty, histeryczko z psychoza. Gunwo też wp********z dla sekundy uwagi? Gardze tobą, k***iszcze żerująca na śmierci nastolatki. GARDZE. Widzisz? To dobrze. Mogę nawet to wydrzec na całe miasto. X Huh. Narobiłaś pod siebie z tych emocji smrodu niczym kowbojkowy odb(yt Wieczorna :D Ty mną gardzisz? Nawet mnie nie znasz. Swoją drogą to świetne słowa w ustach pedofilki :D Jesteś totalnym zerem. Masz kompletnie pusty łeb. Nie znasz się zupełnie na niczym. Każda twoja wypowiedź to żenada. Myślisz, ze zjadłaś wszystkie rozumy, a jesteś totalnym śmieciem intelektualnym i doskonale o tym wiesz. Twoja inteligencja kończy się na stosowaniu tanich manipulacji i unikaniu błędów ortograficznych (a it o nie zawsze). Już ci to przesiadywanie na forach całkowicie wyjałowiło te strzępy mózgu, jakie ci pozostały w tym przeżartym męskimi hormonami łbie. W każdej dziedzinie zrobisz z siebie przypała. Zero wiedzy o ciele ludzkim, zero wiedzy o obowiązującym stanie prawnym, zero rozumienia zasad psychologii. No debil chodzący. Totalne zero. Płaskie, skrzywdzone emocjonalnie, szpetne zero z wieczną pianą na złorzeczącej każdemu mordzie i pustym łbem. Życie psa jest więcej warte niż twoje. Mam nadzieję, że skończysz w pierdlu, gdzie twoje miejsce. Szloro.

Gość gość
Przytyłam z 49 do 60. Cycków dalej nie mam, za to mam brzuch i udziec. Będę to zrzucać

Gość gość
Przeczytaj to jeszcze raz? Co widzisz? Dokładnie o to chodzi. Dziękuję. IKS DE

Gość gość
W każdej dziedzinie zrobisz z siebie przypała. Zero wiedzy o ciele ludzkim, zero wiedzy o obowiązującym stanie prawnym, zero rozumienia zasad psychologii. No debil chodzący. Totalne zero. Płaskie, skrzywdzone emocjonalnie, szpetne zero z wieczną pianą na złorzeczącej każdemu mordzie i pustym łbem. X Lochorna. Łyknij tabletę i przeczytaj raz jeszcze ten fragmencik, a potem zastanów się nad sobą trochę, bo akurat w tych trzech zdaniach zawiera się cała prawda o tobie. Przecenili cię z ilością tekstu, którego pewnie jest za dużo, żeby ten twój malutki móżdżek (który istnieje ewentualnie na zasadzie Kota Schroedingera) go przyswoił. Już chuj z tym, że twoje marne życie ogranicza się do neta, bo to twój wybór. Ale ty nawet w necie jedyne co robisz to starasz się wyżywać na innych swoje gigantyczne kompleksy i niszczyć nieudolnie ludzi. Z drugiej strony niby jak masz komuś pomóc pustogłowcu, jak nie masz żadnej wiedzy z niczego...Co tu od ciebie wymagać właściwie. Idź zobacz, czy cię nie ma w kuchni albo coś.