Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy zafarbowane różową szamponetką

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie dziewczyny, mam problem! :( Z natury jestem szatynką i miałam rozjaśnione końcówki na jasny blond. Jakieś 2 tygodnie temu zafarbowałam sobie te blond końcówki na kolor różowy (szamponetka z Loreal Paris Colorista). Kolor już ten trochę zbladł, ale nadal jest widoczny, nie jest już ładny :( Bardzo chce wrócić do moich poprzednich włosów. Co mam zrobić żeby jak najszybciej ten różowy zniknął i żebym miała włosy jak dawniej? Bardzo proszę o sprawdzoną rade :( Czy jeśli jednak nie da się tego koloru wypłukać z blondu, to czy jak te końcowki różowe rozjaśnię u fryzjera to czy one rozjaśnią mi się na normalny blond, czy jakiś inny kolor może wyjść? Baaardzo proszę o pomoc!!

Gość gość
Hej. Najlepiej skontaktuj się telefonicznie z Loreal. Te kolory masakrycznie wżerają się we włosy. Rozjasnianie też raczej nie pomoże. My mieliśmy w salonie sporo dziewczyn które zgłosiły reklamację do Loreal i ta firma wysylala te panie do nas do salonu (w salonach Loreal jest specjalistyczny środek do ściągania pigmentow z włosa "efassor") i potem tonowanie i da się pozbyć tych kolorów. Loreal zwracał pieniądze dziewczynom za ta usługę - tylko trzeba zabrać paragon. Oczywiście najpierw trzeba się z nimi skontaktować bo to oni dzwonią do salonu i umawiaja dziewczyny. Pozdrawiam

Gość gość
FARBOWANIE WŁOSÓW to jest głupota w czystej postaci.

Gość gość
Niekoniecznie, bo jeżeli wybierzemy się do dobrego fryzjera z doświadczeniem który bazuje na wysokiej jakości kosmetykach, to naprawdę nie ma się czego obawiać. Ja np chodzę do www.Beauty-vital.pl i jestem bardzo zadowolona, pełna fachowość:)